Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau Dubii In Iubire

Dubii in iubire

Il privesc si nu-mi vine sa cred. Sta in fata mea discutand chestiuni de afaceri fara sa spuna nimic. Vorbeste doar de dragul de a vorbi. Imi dau seama ca e incurcat. Poate din cauza felului in care il privesc... ma incapatanez sa cred ca ma atrage ca un magnet si, chiar mai mult, vreau sa cred ca il iubesc.
Il mai privesc o clipa si-mi dau seama ca nu ma insel. E doar un capriciu, o incapatanare prosteasca de a avea ceva ce nu pot obtine. Ma uit din nou la el si-i inteleg nedumerirea. Ma crede nebuna? Da, pentru ca ii arat ca sunt nebuna dupa el. Cu o zi in urma as fi spus chiar ca sunt nebuna dupa el, dar acum nu. Nu-mi place, nu ma atrage, nu il iubesc. Si totusi de ce il urmaresc atat cu privirea si tresar cand apare in usa? Am spus ca tresar? Nu, poate ca m-am inselat. Nu pot sa tresar cand vad pe cineva. Asta ar insemna sa simt ceva pentru el. Si eu... Eu nu simt nimic pentru el, e doar una dintre multele feste pe care mi le joaca inima.
Se indeparteaza putin, apoi se apropie din nou. Ma priveste cu obisnuita-i expresie care mie nu-mi spune nimic. N-am stiut niciodata daca e inocenta, uimire sau nehotarare. Ridica din sprancene si schiteaza un gest ca si cum a spus tot ce avea sa-mi comunice. Sa nu-mi ceara un raspuns pentru ca nu stiu nici un sfert din ce mi-a povestit. Dar norocul e de partea mea. Se indreapta spre usa, mai priveste o data in jur, de parca ar fi cautat ceva ce pierduse, si pleaca. Simt ca imi pare rau si ca as vrea sa se intoarca. Nu-mi pot explica dorinta de a-l vedea din nou; iata-l ca se intoarce. Dumnezeu mi-a ascultat ruga si mi l-a  redat. Costum de blugi si pantofi negri... Merge agale si are un zambet indiferent. Pare dus pe ganduri. Imi spune ca seful ma asteapta in biroul lui peste o ora. Aha, deci despre asta era vorba. Ii spun ca trebuie sa plec si incerc sa par grabita. Ma roaga sa ma intorc, iar eu ii raspund cu un zambet. Vreau sa plec dar simt ca ceva ma tine in loc. Pasii ma duc spre poarta, dar ceva inca ma face sa ma simt prezenta acolo, la etajul doi al cladirii. Da, e clar, acum stiu ca inima mea a ramas acolo.
Si totusi simt ca ma insel. Nu-mi pare genul de persoana pe care s-o iubesc. Sa ascult de glasul ratiunii? Sau sa dau atentie sentimentelor?
Sentimente... care sentimente? Nici nu stiu daca simt ceva pentru el. Nu stiu decat ca imi doresc sa fiu cu el, dar cand suntem impreuna, mi se pare prea putin. Si mai stiu ca astept cu sufletul la gura telefoanele lui, iar cand vreau sa-l sun eu, mi se opreste respiratia. E oare suficient sa fie dragoste? Pana azi am crezut ca e doar o atractie fizica, dar... il iubesc? Daca da, te rog Doamne, da-mi puterea sa-l iubesc. Daca nu, atunci da-mi puterea sa il pastrez ca prieten si nu lasa indoielile mele sa imi intunece judecata.
Si totusi... nu, nu pot sa-l iubesc. E doar nevoia de iubire. 

Marina

 

Trimite-ne si tu o creatie proprie si poti castiga un weekend la munte!

Regional