Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau Dragostea-un Eveniment Fericit

Dragostea-un eveniment fericitCu siguranta fiecare dintre noi si-a pus, fie si o singura data, intrebarea: ce este fericirea? De ce avem nevoie pentru a fi fericiti? E greu de dat o definitie a fericirii pentru simplul motiv ca acest lucru este relativ: fiecare simte altfel si isi doreste alt lucru. Fireste ca pentru fiecare a fi fericit inseamna altceva.
Am citit la un moment dat intr-o carte a lui Yves Gandon ca fericirea este de fapt o suma a tuturor lucrurilor marunte care iti aduc bucurie in suflet. Si aici depinde de fiecare in parte, evident. Poate eu ma simt fericita atunci cand cant, cand ascult muzica sau cand ma plimb singura in parc in linistea noptii; pentru tine poate insa fericirea vine atunci cand iti bubuie boxele in cap la discoteca.
Exista insa si ceva comun; Dumnezeu a lasat dragostea pentru a ne ajuta sa ne simtim cu adevarat fericiti. Poate daca nu ar fi existat, am fi fost toti imbufnati si am fi uitat sa ne aratam dintii, cum spunea un amic de-al meu.
Sentimentul dragostei insa reuseste sa transforme pe oricine. Din mari macho unii barbati reusesc sa ajunga mielusei, iar din
adevarate scorpii unele femei ajung sa faca o cariera la cratita. Evident ca e de preferat ca dragostea sa ne ajute sa ne ridicam, iar asta depinde mult si de noi. Dragostea are o putere nebanuita si daca ne lasam prada ei, dar cu tot sufletul, putem sa ne metamorfozam in ceva ce nu ne-am imaginat niciodata ca am putea deveni.
Indiferent de planurile si vointa noastra, dragostea reuseste sa ne acapareze intrutotul. Incepe usor cu o placere de a saluta pe cineva, apare un entuziasm inexplicabil, pe care il pui pe seama bunei tale dispozitii si fara sa iti dai seama ajungi acolo unde trebuie. Involuntar pasesti pe terenul miscator al dragostei si observi incet ca iti si place; cateodata vrei, cateodata iti spui ca nu e momentul, dar e prea tarziu sa mai iei decizii. Sentimentele deja sunt stapane peste inima ta pe care o tii cu vulnerabilitate in palma. O oferi cu speranta si teama si te bucuri de acele senzatii parca nemaintalnite pana atunci.
De fiecare data cand ne indragostim, credem ca ne-am intalnit jumatatea. Privim cu nostalgie in trecut, ba chiar avem tendinta sa spunem ca nu am iubit niciodata atat de intens. Dragostea ne da putere si avem o energie de parca am baut numai energizant.
Ce poate fi mai frumos decat sa iubesti si sa fii iubit? Sa te bucuri alaturi de persoana respectiva de fiecare  clipa libera, sa te imbratisezi in vazul tuturor, sa dai o multime de telefoane zilnic, sa uiti sa lucrezi pentru ca esti prea ocupat cu mess-ul, sa te certi din nimicuri si apoi sa te alinti cu nume care inainte iti pareau atat de ridicole.
Ei, da, sa stiti ca tuturor ni se intampla chiar daca inca unii dintre voi spun ca nu vor ajunge niciodata sa se uite in gol cu o privire de vitel nauc. O sa o patiti cu siguranta si atunci o sa imi dati dreptate. Nu va doriti prea mult asta si nu cautati pentru ca dragostea o sa vrea sa se lase asteptata. Lasa-ti lucrurile sa se intample si sentimentul asta minunat o sa  vrea sa va caute sa il cunoasteti. Acela va fi un eveniment care va va raspunde la intrebarea mea legata de fericire; pana se va intampla insa, bucurati-va de lucrurile marunte. Fiti fericiti!

Regional