Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau Dragos Marian

Dragos Marian

 

Ma numesc Grecu Dragos Marian si am doar 3 anisori si 3 luni.
Sunt un copil cuminte si ascultator. Nu o supar pe mami si sunt foarte prietenos (acum si daca o supar  va imaginati ca ma iarta repede pentru ca nu fac prostioare prea mari, dar ramane intre noi).
Am cativa vecini micuti ca si mine si le imprumut jucariile mele. Pasiunea mea este apa. Imi place sa fac baie si sa stau vara in piscina cumparata de bunici. Imi mai plac desenele cu Tom si Jerry si nu ratez niciun episod cu ei. Deja imi dezvolt personalitatea, sunt autoritar cand este vorba de jucariile si de camera mea  si inteleg  fiecare gluma sau vorba serioasa de-a mamei.
Am invatat si cateva poezii scurte si numar pana la 15. Toti prietenii mei vin la mine in vizita si coloram pe cartile mele. Va spun foarte serios ca mereu o intreb pe mama cand ma voi duce la gradinita. Am auzit ca sunt multi copii acolo si invatam jocuri frumoase. Abia astept sa vina toamna aceasta si sa incep gradinita!

Regional