Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau Din Gandurile Unei Singuratice

Din gandurile unei singuratice

O durere cumplita ii pusese stapanire pe tot corpul. Simturile ii erau paralizate, iar sangele si-l simtea parca inghetat in vene. Trecerea timpului o facea mai murdara si mai rece. Sentimentul culpabilitatii ii poseda sufletul. Nu-si mai putea pune in ordine ideile, iar gandurile ii erau ancorate undeva in trecut. Nimic din ceea ce o inconjura nu mai prezenta importanta. Vina unei sinucideri cazuse voit asupra ei. Simtea nevoia sa se declare responsabila si sa-si zdrobeasca de un perete creierul. Ar fi vrut sa se pedepseasca singura si sa-i pedepseasca si pe cei din jur. Pentru o clipa isi dori sa-i indeparteze pe toti ca sa ramana singura. Apoi isi aminti de greselile trecute si de promisiunea de a nu le repeta.
Ghemuita in mijlocul patului, plansa si tremurand, Claudia incerca sa-si faca bilantul propriei vieti. Contabilitatea aceasta era singura care parea s-o ajute in momente de criza. Chipul Maiei ii era inca proaspat in minte. Isi aminti ochii ei veseli si naivi. O naivitate care ii fusese atat de simpatica.
...Deodata tot ceea ce i se intampla venea in sprijinul ideii ca nu era pregatita pentru viata pe care si-o alesese. Obsesiile isi faceau din nou loc in sufletul ei demonstrand o incredibila lipsa de maturitate. Tot timpul facuse pe inabordabila, dar gresise exact cand i se paruse mai usor. Cand era absolut necesar sa-si ascunda vulnerabilitatea si nu si-a invatat lectia. Acum istoria se repeta iar ea facea aceleasi greseli de atunci conform parca unui scenariu imaginar. Aceleasi gesturi, aceleasi priviri, aceleasi cuvinte, aceleasi bucurii, dar mai ales aceleasi tristeti. O durere provocata de propria ei persoana si de propriile ei convingeri. Impulsuri reprimate, devenite peste timp obsesii, lucruri care nu ii dadeau pace si care nu o lasau sa traiasca. Nu putea trai, nu putea iubi, nu putea visa. Pentru ca ele ii controlau gandurile, pentru ca indiferenta devenise un rol pe care nu il mai putea juca.

 Ana G.  

Iti place sa scrii? Trimite-ne si tu un fragment dintr-o creatie proprie sau chiar in intregime si noi o vom publica. Lunar una dintre aceste creatii este premiata cu un weekend la munte pentru doua persoane.

Regional