Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau Dezmembrari Auto Buzau

Dezmembrari auto Buzau


DEZMEMBRARI AUTO BUZAU
va ofera o gama diversificata de piese auto de o calitate exceptionala, provenienta lor fiind Germania, tara producatoare care nu da gres atunci cand vine vorba de calitate . DEZMEMBRARI AUTO BUZAU va poate aduce pe comanda absolut orice piesa din Grupul Vag, Opel, Seat, Mercedes sau Volswagen .
stim cu totii ca Germania este nr 1 in materie de autoturisme sau piese auto, ea detine nu doar o multitudine de piese sau autoturisme ci si calitate la un pret ireprosabil.
Dezmembrari AUTO BUZAU lucreaza cu cei mai buni, de aceea dezmembrarile sunt efectuate de personal calificat cu experienta de minim 5 ani.
Unde puteti gasi DEZMEMBRARI AUTO BUZAU ?
 
E simplu; acum ii puteti gasi  in incinta targului BUZAU ( Dragaica) targ special amenajat pentru autoturisme... Piesele vin cu garantie  la montaj. Toate masinile  sunt importate din Germania si inca nu sunt rulate in Romania, masinile sunt aproape noi  de aceea piesele dezmembrate sunt originale si in stare foarte buna.
Dezmembrari AUTO BUZAU va ofera piese auto pentru: Mercedes, Opel, Ford, Skoda, VW, dar in curand si alte marci de piese auto din dezmembrari. Pentru ca  DEZMEMBRARI AUTO BUZAU stie exact ceea ce tu cauti ! Noi ne-am informat pentru dumneavoastra si am adunat cateva repere generale pentru dezmembrarile de autovehicule :

Elemente caroserie din dezmembrari
(bari, geamuri, capote, aripi, parbrize, usi, oglinzi), in stare ireprosabila.  Si pentru ca DEZMEMBRARI AUTO BUZAU isi doreste sa aiba clienti pe deplin multumiti, le aduce tot ceea ce le este util si necesar cum ar fi:

Dezmembrari cu Componente din :

Motor :  (radiatoare, motor, chiuloase, turbosuflante,injectoare) ;

Elemente interior din : ( ceasuri, bord sau scaune) , fie de piele, plus sau alte preferinte, la cererea clientului  si

Elemente  din dezmembrari electrice cum ar fi  : (instalatii electrice, becuri, stopuri, contacte, faruri) , absolut tot ce vrei vei gasi doar la DEZMEMBRARI AUTO BUZAU
De asemenea poti gasi si  :

Elemente cu Componente de transmisie, cu sistem  franare si rulare din dezmembrari (cardan, cutii de viteze manuale si automate, grup,) sau
anvelope si jante originale din dezmembrari.

Vrei sa te convingi ca e adevarat?

Atunci e simplu: cei de la  DEZMEMBRARI AUTO BUZAU te asteapta sa iti satisfaci curiozitatea. Cu siguranta  ii vei alege pentru ca iti doresti ce e mai bun pentru tine si masina ta !

DEZMEMBRARI AUTO BUZAU iti ofera acum piese la aspect interior si exterior impecabile!
Dar cum cuvintele uneori inseamna putin, va recomandam sa va convingeti singuri de calitatea pieselor si de firma DEZMEMBRARI AUTO BUZAU .

Pentru ca DEZMEMBRARI AUTO BUZAU lucreaza cu cei mai buni si pentru cei mai buni ! Va asteapta in incinta targului de masini BUZAU ( Dragaica) !

Pentru contact,  informatii suplimentare sau pentru comenzi ii gasiti la urmatoarele numere de telefoane pe cei care reprezinta firma DEZMEMBRARI AUTO BUZAU  :

GEORGE: 0761898943

VIRGIL: 0761304765

GEORGEL:0760772231


Prin Email  la : dezmembrariautobuzau@yahoo.ro  sau  pe site-ul propriu www.dezmembraribuzau.tk

Regional