Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau Depresia E La Moda

Depresia e la moda

 

Am observat de curand ca depresia a devenit o moda. Pana mai ieri era una din cele mai raspandite boli, era ceva ingrijorator si trist. Nu pot sa imi explic cand a reusit sa devina un trend insa constat cu stupoare ca in zilele noatre daca nu esti deprimat, nu esti la moda.
La fiecare pas ma lovesc de depresii mai mult sau mai putin inchipuite. Avem sau nu probleme, este cazul sa ne plangem. De ce? Pentru ca asa trebuie, asa fac toti. Daca toti o fac, e firesc sa o facem si noi. Asa ca hai sa ne lamentam si sa ne dam deprimati fiindca s-ar putea ca cineva sa aiba nevoie de la noi de vreun lucru si trebuie sa fim inspirati si sa o luam inainte.
Imi vine sa rad de aceasta depresie dar cand vad ce se intampla, mai ca ma molipsesc si eu. Incerc sa intru in pielea personajului, cum se spune, si sa traiesc depresia celorlalti. Simt cum mi se ridica parul in cap si ma apuca groaza. Imi pierd cheful de viata, simt cum dispare tot ceea ce este frumos si imi vine sa plang. Mai ca mi-as smulge parul din cap, as tipa sa imi auda lumea disperarea si....ei, da, ma apuca depresia.
M-am imbolnavit si eu de boala asta tampita care nu ne da pace. Neajunsurile si problemele, tristetea, reprosurile celor apropiati atunci cand nu mai fac fata problemelor...replicile usturatoare atunci cand faci cel mai stangaci gest...nimic nu mai e la fel. Mai ca ma apuc si eu sa arunc gandirea pozitiva la gunoi pentru ca intotdeauna negativul reuseste sa invinga. Poate ca ar trebui sa mergem toti la biserica sa ne curatam de aceasta prapastioasa depresie; sa scapam de acest microb care ne-a cuprins si de care nu mai reusim sub nicio forma sa scapam. Am observat ca orice incercare este de moment pentru ca apoi sa ne intalnim cu cineva care sufera de acelasi lucru pentru ca in secunda doi sa o luam de la capat. Depresia este o boala foarte contagioasa care se pare ca se ia mult mai repede si foarte simplu; este suficient sa auzi sau sa vezi in jur.
Dragii mei, poate nu merit un premiu pentru ceea ce am scris, dar spiritul meu de observatie merita in mod clar sa fie luat in vizor. Acesta este un model de stil, o mostra a ceea ce scriu eu de regula.

 
Melania

Regional