Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau Decat Sa Iubesc, Mai Bine Fug

Decat sa iubesc, mai bine fug

Multi ne ferim adesea sa ne indragostim. Voluntar sau nu, avem tendinta sa il respingem pe cel sau cea care ne place, atunci cand relatia incepe sa devina mai serioasa. Ca ne dam sau nu seama, motivul e unul singur: teama de a nu fi raniti.
Ferindu-ne de suferinta, uitam insa ceea ce e mai important: daca nu oferim totul, nu vom primi niciodata totul. Si nimeni nu vrea sa fie iubit pe jumatate, nu-i asa?
Data viitoare cand o sa-ti vina sa o iei la sanatoasa, incearca sa te pui in locul celuilalt. Nu ti-ar placea sa ti se intample, nu-i asa?
Da, stiu, te plictisesc cu teoria. Vrei solutii? Sau vrei motive sa iubesti si sa te lasi iubit? Vrei sa stii de ce merita sa te lasi dus de val? Poate ca stii si tu, dar cateodata trebuie sa ne aminteasca cineva pentru a ne da seama de cum stau lucrurile de fapt. Iata cinci lucruri pe care sa le ai permanent in minte:

  1. Invata sa iubesti si nu te teme sa-i arati partenerului sentimentele tale. Singuratatea este neplacuta si nu trebuie sa o traiesti doar pentru ca e mai simplu sa stai departe de iubire.
  2. Lasa intotdeauna retinerile pentru mai tarziu, mai ales daca ele sunt nefondate. Mereu va exista un motiv de indoiala, dar de ce trebuie sa fii atat de rational?
  3. Nu te gandi nicio clipa ce se va intampla daca va veti desparti. In dragoste trebuie sa traiesti clipa. Poate nici macar nu va veti desparti sau poate ca lucrurile se vor intampla de la sine, fara sa suferiti.
  4. Nu renunta la cineva pentru ca familia sau prietenii se opun. Nu da vina nici pe faptul ca vrei sa iti faci o cariera. Asta este o banala scuza. Ia-o altfel: chiar nu esti in stare sa faci doua lucruri bune in acelasi timp?
  5. Nu iti mai spune ca te va face sa suferi. Orice om merita o a doua sansa, iar tu nu vrei sa i-o acorzi nici pe prima.

Dragostea te poate face sa vezi totul altfel, poate sa iti fie chiar un stimulent profesional. N-ai vrea sa te convingi ca e adevarat? Lasa teama de suferinta, dragostea merita. 

Nicoleta Guzu

Regional