Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau De La Cititori Pentru Cititori

De la cititori pentru cititori

Nu demult Violeta ne scria si ne cerea sfatul. Noi i-am raspuns, insa acum o alta cititoare, Elena, ar dori sa ii raspunda si ea in completarea noastra. Violeta ne spunea ca trece printr-o perioada dificila pentru ca baiatul pe care il iubeste a parasit-o. Ceea ce ne scria gasiti in subsolul paginii la rubrica "Confidenta buzoienilor".

Elena a decis sa o sustina si ne-a trimis acest e-mail:

"Draga Violeta, omul este un izvor nesecat de sentimente frumoase-bucurie, iubire, blandete, tandrete. Incearca pentru a putea trece de aceasta etapa de debusolare sa te concentrezi mai mult asupra lucrurilor, activitatilor si oamenilor care sa trezeasca in tine aceste sentimente benefice. Cel mai probabil starea ta de confuzie este determinata de plecare brusca a acelui baiat. Pentru ca nu cunosc foarte multe amanunte despre tine si despre relatia ta cu el  pot doar sa presupun ca a ta copilarie si adolescenta a fost una "incorsetata" de reguli stricte iar acest baiat a venit in viata ta ca o oaza de aer proaspat sau i-ai atribuit aceasta putere. Drept pentru care, cred ca ti-ar face bine sa faci o analiza detasata a acestei prietenii in care sa vezi exact ce te atragea la el, ce ti-a oferit (si tind sa cred ca nu multe) si asa vei vedea de ce anume ai nevoie pentru a te simti libera si fericita. Sunt convinsa ca aceasta analiza te va ajuta ca data viitoare cand vei intalni pe altcineva sa fii mult mai matura si sa privesti relatia mult mai obiectiv....cu alte cuvinte vei reusi sa nu te mai ia valul atat de repede."

Regional