Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau De Ce Inseala Barbatii?

De ce inseala barbatii?

Cine inseala sotia sau barbatul? Se zice ca pentru barbat e un reflex in a calca pe delaturi, pentru o femeie e o intorsatura capitala. Un barbat cand inseala e ca si cum ar  experimenta cine stie ce sport extrem care ii urca  adrenalina, o femeie cand inseala inseamna ca in relatia ei este o defectiune majora. Intr-o relatie s-ar zice ca intotdeauna barbatul e cel care e dispus sa insele. In caz ca se iveste o ocazie nu rezista tentatiei si pica in ispita. Pentru el nu e asa un capat de tara. Se intampla, trece, s-a dus ca si cum nu ar fi fost. E grav daca afla sotia, e constient de asta dar unii sunt asa de superficiali ca nici macar nu-si iau masuri de siguranta si se lasa singuri prinsi.
Sunt si barbati mai eleganti care nici nu vorbesc despre cuceririle lor, se ascund intr-un loc unde sa nu-i cunoasca nimeni, isi iau masuri de preventie si isi aleg persoana cu precautie (nu inseala cu oricine).
Barbatii in general par sa fie cei cu prea multe fantezii de indeplinit si tot ei  pot separa clar sexul de dragoste. Ei cand fac sex fac sex si cand fac dragoste fac dragoste.
Mai avem si barbatii libidinosi care indiferent cine le iese in cale ei sunt gata pregatiti cu avansurile. Daca ai un barbat din-asta la usa  cred ca deja stii, chiar nu au nicio jena in a recunoaste ce le poate capul.
Putem sa continuam asa pe multe pagini, sa incercam sa incadram barbatii pe diferite categorii dar nu ajungem decat la aceiasi concluzie: barbatul e facut  sa insele sau cum ar spune cineva barbatii e porci.
Femeia cand inseala e un lucru mult mai serios, pentru ca femeia nu face doar sex, ea face dragoste. Daca o femeie a ajuns sa-si insele sotul inseamna ca in casnicia sa lucrurile stau cum nu se poate mai rau. Daca sa hotaraste sa-i plateasca cu aceiasi moneda sotului infidel face cea mai mare greseala. Nu va reusi nici sa se razbune si va avea de suferit tot mandria ei, va fi pentru ea o injosire.
 Nu trebuie sa asezam pe picior de egalitate femeia si barbatul atunci cand vine vorba de inselat. Daca m-ai inselat tu atunci te insel si eu, asta nu se cheama ca suntem chit.
Asadar cei mai predispusi sa calce stramb sunt barbatii iar cele care fac cel mai mult rau inseland sunt femeile. Ce e mai grav?

Cristina Gherman

Regional