Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau Cursuri Mondo Consult Buzau

Cursuri Mondo Consult Buzau


Oricand ai nevoie de un certificat de competente profesionale, este de preferat sa apelezi la cine trebuie. Mondo Consult iti sta permanent la dispozitie daca ai nevoie de o reorientare; vremurile cer poate o alta specializare si te-ar ajuta un curs sau o diploma pe care ai neglijat sa o iei, desi ti-ai dorit?
Mondo Consult este la indemana si vei fi primit cu mult drag de catre echipa. Vei avea parte de consultanta si vei putea sa iti urmezi visul. Chiar daca este doar nevoie de o dovada a competentei tale sau trebuie sa te perfectionezi, vei avea parte de indrumare si de acelasi regim special, pentru ca la Mondo Consult vei gasi doar specialisti.
Va aducem la cunostinta o serie de cursuri pe care Mondo Consult vi le pune la dispozitie. Este bine sa stiti ca puteti beneficia si de cursuri gratuite, daca locuiti in orasele din judetul Buzau. Conditia principala pentru a beneficia de gratuitate este aceea de a fi angajat intr-o institutie. Cursurile din aceasta categorie sunt urmatoarele: lacatus, lucrator in comert, ospatar si vanzator in alimentatie publica, bucatar.
Daca esti somer, ai de asemenea de castigat pentru ca Mondo Consult organizeaza cursuri si pentru voi. Astfel poti deveni ospatar, bucatar, vanzator in alimentatie publica, lacatus sau imbuteliator fluide sub presiune.
Vrei sa inveti engleza? Ce mai astepti? Acum poti sa te inscrii la cursurile oferite de Mondo Consult, iar pretul unui curs este de 440 lei. Apeleaza cu incredere pentru ca te asteapta momente frumoase! Daca visul tau este sa devii inspector resurse umane, si pentru tine exista ceva la Mondo Consult. Cursul de inspector (referent) costa 550 lei.
De ce ai nevoie pentru a te inscrie?
-copie dupa CI
-cerere de inscriere pe care o poti downloada de pe site-ul firmei
-copie dupa un act de studii
-adeverinta medicala
Mondo Consult va raspunde la orice intrebari la numerele de telefon 0761 11 85 68 si 0238.726.272
e-mail mondo.consultn@yahoo.com
www.mondoconsult.ro

Regional