Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau Cum Trecem Peste Durere?

Cum trecem peste durere?

Cum ne astupam ranile din suflet? Le lasam sa sangereze chinuindu-ne la nesfarsit sau le astupam superficial cu pansamente de ocazie gen alcool, tigari sau orice alt viciu care –l gasim la indemana ?
Dezamagire sau tradare, o lovitura sub centura, le incasam macar odata in viata. Optimistii spun ca orice sut in fund e un pas inainte, dara daca in fata mea e o prapastie si exact un pas lipseste ca sa pic in ea?
Ardem pe dinauntru, daca suntem niste extrovertiti cautam ajutor la prieteni, cu ce ne-ar putea ei ajuta insa? ”Incearca sa te pui in locul meu, ce ai face ?” Dar nu orice situatie permite o intelegere de acest fel. Si suntem abandonati si de prieteni in  tumultul iadului in care ne aflam. Ei ridica  din umeri, ne dau dreptate ca e greu, dar ca nu inteleg si nici nu au o solutie pentru noi.
Ne simtim abandonati si singuri in fata sortii potrivnice si nu intelegem de ce  ni se intampla tocmai noua.
Cei mai slabi se abandoneaza viciului si cred ca adormind spiritul vor reusi sa treaca mai usor peste probleme. Este o cumpana prin care trecem, toate ne sunt impotriva si noi trebuie sa ne gasim puterea sa rezistam.
Un viciu in plus ne adoarme pe moment dar sigur nu ne va alina. Cand ne trezim constatam ca ne simtim si mai mizerabil.
Unde sa cautam puterea de a trece peste incercarile vietii? Ne intoarcem la credinta, ne intoarcem la Dumnezeu. Abia cand suntem la fundul gropii  ne uitam si in sus, pentru ca acolo este salvarea. 
Cand in jurul nostru vedem numai rautate noi trebuie sa rezistam si sa daruim iubire, cand toti sunt impotriva noastra noi trebuie sa iertam si sa trecem mai departe.
Cand nu intelegem nimic din ce ni se intampla sa credem ca exista cineva acolo sus care are grija de noi si care nu ne uita.

Cristina Gherman

Regional