Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau Cum Te Feresti De Intrigile Celor Din Jur?

Cum te feresti de intrigile celor din jur?

Intrigile fac parte din viata noastra. Dure, parfumate, cateodata oportune, dar de cele mai multe ori, teribil de dureroase, intrigile reusesc mereu sa ne schimbe cursul firesc al vietii. Uneori initiatorii lor ajung pana la performanta de a-ti schimba total obiectivele, alteori doar te fac sa te impiedici si sa te indoiesti de tine si de toti ceilalti.
Cand spui “intriga”, spui de regula “femeie”. Mai rar un barbat se va apuca sa creeze adevarate scenarii, sa minta pentru a-si atinge scopul intr-un mod subtil si sa incurce treburile unui alt barbat. Am zis rar, nu imposibil. Desigur ca si barbatii mint, incearca sa manipuleze, isi imagineaza ce nu e in realitate, insa de regula intrigile feminine sunt greu de descoperit. Un barbat il ghicesti mai usor, iar daca ceva ti se pare suspect, fiind strans cu usa va recunoaste mai usor. O femeie in schimb, daca va tese o intriga, o crede cu siguranta si ea. Nu are nimic de negat pentru ca ea nu a facut nimic.
O intriga iti poate distruge viata cu tot atata usurinta cu care a fost conceputa. Cateodata are un impact mult mai mare decat ne imaginam, mai ales daca ne prinde vulnerabili sau daca lipsa de comunicare si-a facut loc in viata noastra. O “prietena” apropiata iti poate indeparta foarte usor iubitul, asa cum o soacra sau cumnata te va impinge spre un divort sigur. O vorba aruncata acolo unde trebuie poate strecura indoiala pentru totdeauna, urmand ca apoi sa fii sceptic. Vei gasi mereu ceva in neregula, pentru ca vei avea grija sa fii in alerta si sa interpretezi lucrurile total gresit. Cateodata acel amuzant “nu e ce pare a fi” din ipostazele neplacute din filme mai poate fi si real. Lucrurile nu sunt de fiecare data asa cum par, insa de foarte multe ori vedem doar ceea ce vor altii sa vedem. As fi vrut sa spun ca vedem ceea ce vrem sa vedem si ar fi fost mai putin grav. In momentele in care intrigile apar, ratiunea noastra este influentata, inima incepe sa planga, perceptia se schimba automat. Autorii intrigilor reusesc astfel sa isi atinga scopul.
Sper sa nu-ti dau vreo idee si sa te apuci sa tesi intrigi. Este cel mai urat lucru pe care il poate face cineva si, chiar daca vei reusi pe moment sa obtii ce vrei, va fi de scurta durata. Mai devreme sau mai tarziu un lucru obtinut prin metode neortodoxe va fi pierdut. N-ai nicio sansa sa fii fericit permanent daca iti construiesti fericirea distrugand un cuplu, visul cuiva, luandu-i stabilitatea unui apropiat.
Cum poti sti daca esti victima unei intrigi? Asta chiar este destul de greu de aflat, dar nu imposibil. Te sfatuiesc insa sa fii cat se poate de atent la ceea ce se intampla in viata ta pentru ca exista persoane care tes intrigi din pura pasiune si pentru a nu-si pierde antrenamentul. Ai grija cand cineva te roaga sa fii partas la a face rau cuiva pentru ca mai devreme sau mai tarziu, iti va face rau si tie. Doar iti demonstreaza ca este capabil, nu?
Cand cineva sustine ca e acuzat degeaba, cand iti spune ca esti victima unei intrigi, poate ar trebui sa fii mai atent. Este atat de simplu sa cazi in plasa! Iar in aceste momente incapatanarea si lipsa de comunicare nu fac decat sa te impinga in prapastie. Mare atentie la intrigi, dragii mei, pentru ca acum ne intalnim cu autorii lor la fiecare pas. Putina suspiciune nu strica niciodata, dar nu e cazul sa devenim nici paranoici. Stiti voi... fiti echilibrati in toate! 

Nicoleta Guzu

Regional