Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau Cum Sa Il Cuceresc

Cum sa il cuceresc

 

Ioana: sunt indragostita de un baiat si nu stiu cum sa ii atrag atentia. As vrea tare mult sa il invit in oras dar nu am tupeul sa o fac. Ma tot gandesc ca poate isi va schimba parerea despre mine si nu as vrea. Mentionez ca suntem colegi de clasa si el imi este prieten apropiat; vine mereu pe la mine sa il ajut la teme, insa niciodata nu mi-a dat de inteles ca m-ar place altfel. Uneori am impresia ca se foloseste de mine, alteori imi pare ca si el se uita la mine frumos, de parca m-ar admira. Se poate sa fie in imaginatia mea si de aceea nu as vrea sa gresesc. Cum as putea sa fac sa il cuceresc? Sunt moarta dupa el si visul meu cel mai mare este sa fiu cu el.

Redactia: Draga noastra, prin aceasta situatie trecem toti la un moment dat. Poate ca nu toate fetele au ocazia sa fie aproape de baietii pe care ii plac, asa cum esti tu. Esti norocoasa ca ii poti fi alaturi, ca il poti observa si il poti ajuta la teme. Esti si mai norocoasa pentru ca este foarte simplu sa ii faci o invitatie. Nu i se va parea nimic anormal sa ii spui sa mearga cu tine la vreo petrecere sau intr-un club. Va cunoasteti bine si nu ar avea de ce sa interpreteze asa cum iti e teama tie ca o va face. Totul este sa nu fortezi nota si sa il lasi pe el sa faca un pas. Daca te place cu adevarat, o sa incerce, dar daca nu, poate ca ar trebui sa ramaneti prieteni. Tu il cunosti insa mai bine si stii daca este genul de timid sau nu. Daca este foarte timid, nu ai avea nimic de pierdut daca ai incerca, dar in caz contrar situatia ar putea deveni penibila. Este important sa iti pastrezi demnitatea chiar daca asta ar insemna sa nu iti implinesti visul. Barbati vei mai intalni si cu siguranta undeva exista un Fat-Frumos care te asteapta.

Regional