Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau Cum Analizam Anul Care A Trecut

Cum analizam anul care a trecut


Cand vine anul nou, fiecare persoana se asteapta sa fie un an mai bun, cu mai multe realizari pe plan profesional sau pe plan sentimental.
Dar cum facem ca anul nou chiar sa fie asa? Cum analizam?

Ce am facut anul trecut? Am reusit ce mi-am propus? sunt cateva intrebari pe care fiecare dintre noi ni le punem la un moment dat.
Pentru a ne atinge obiectivul in viata, in primul rand trebuie sa avem un plan de la care sa pornim, si sa il respectam.
Trebuie sa stam sa ne gandim ce am facut si ce nu am facut in anul care tocmai a trecut ce vrem sa facem anul acesta.

Daca in anul care a trecut nu ai avut un job bun si vrei sa il schimbi, trebuie sa muncesti mai mult si sa cauti unul care sa iti asigure mai multa stabilitate financiara si la care sa mergi cu placere. In felul acesta imbini utilul cu placutul.
Daca in plan sentimental ai avut esecuri si relatia nu este buna , ei bine... nu poti decat sa speri ca dragostea o sa vina si de obicei vine cand nu te astepti. Asta pot sa  o spun din proprie experienta.
Daca iti doresti o familie, pai nu ar trebui sa mai stai mult pe ganduri, deoarece e cel mai frumos lucru care ti se poate intampla si nu ai de ce sa te sperii.

Concluzia este ca mereu trebuie sa luptam pentru a ne atinge scopul sau obiectivul, deoarece viata e plina de evenimente placute sau mai putin placute si cel mai important  este sa analizam mereu si in felul acesta stim ce si unde am gresit si ce avem de facut de acum inainte si sa ne rugam sa avem sanatate pentru ca este  cea mai importanta.

Gabriela Iorga

Regional