Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau Cosmin Georgian

Cosmin Georgian

 

Cosmin Georgian Cismaru este nascut la data de 15 aprilie 2010 si este unul dintre castigatorii lunii aprilie. Un copil extrem de dragut, dar mofturos din fire. Nu suporta somnul, fie ca este vorba de zi sau noapte. Adoarme doar daca este obligat si nu il lasa energia indiferent cat de obosit ar fi. Ziua reuseste sa doarma, desi extrem de putin si evident pacalit de mama lui, in schimb noaptea totul se transforma intr-un efort de vointa. Cosmin stie de acum sa se impuna si prefera sa arate tuturor ca poate sa stea treaz toata noaptea, daca el are chef.
In plus pustiul face multe mofturi la mancare. Nu are preferinte anume, refuza cam orice, in schimb ii place sa adune obiecte de prin casa si sa le bage in gura. Pasiunea lui sunt obiectele colorate, mai ales clamele si elasticele de par.
Cosmin este un copil foarte alintat de parinti si de fratele lui mai mare, insa febletea lui este mama, fara de care nu vrea sa stea deloc.

Regional