Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau Concurs Athletic

Concurs Athletic


Iata ca timpul a trecut si www.dinbuzau.ro a implinit deja un an. A fost o perioada frumoasa, in care am incercat sa descoperim locuri speciale, oameni deosebiti. Am incercat sa aflam ce va place, ce v-ati dori de la noi si usor usor am reusit impreuna sa ne descoperim. Am incercat sa va ajutam cu sfaturi si v-am raspuns prompt la e-mailurile voastre, v-am oferit sugestii, lucruri utile. Au fost concursuri la care ati participat in numar mai mic sau mai mare, au fost oameni pe care i-am ajutat.
De acum inainte ne propunem mult mai mult. Ramaneti alaturi de noi si veti vedea ce v-am pregatit. Si pentru ca spuneam mai devreme de concursuri, o sa dam drumul unui nou concurs realizat impreuna cu Athletic Club.
Ce puteti castiga?
1 abonament de aerobic
1 abonament de kangoo jumps
1 abonament de fitness

Ce trebuie sa faceti pentru a intra in concurs?
Intrati pe www.dinbuzau.ro, cititi
acest articol  si spune-ne care dintre cele 10 puncte iti motiveaza inscrierea. Trimite-ne raspunsul la concurs@dinbuzau.ro. Cei 3 castigatori vor fi anuntati pe site in data de 2 septembrie.

Regulament
Domiciliul nu este obligatoriu in Buzau. Daca ai un prieten buzoian si vrei sa ii faci o surpriza, poti participa pentru el. Este insa obligatoriu sa ne lasi un numar de telefon si un nume real.
Este interzis sa trimiti e-mailuri de pe adrese diferite dar cu aceleasi date de contact. Acestea pot duce la descalificarea ta.

Criteriu de selectie
Cele trei premii vor fi oferite de Athletic Club si vor fi premiate cele mai inspirate raspunsuri.

Multa bafta tuturor! Ramaneti alaturi de noi pentru ca urmeaza o multime de alte concursuri!

CONCURSUL S-A INCHEIAT!!!   Castigatorii sunt urmatorii:

1 abonament de aerobic Andreea Neculai

1 abonament de kangoo jumps Adriana Paraschiv

1 abonament de fitness Larisa Bleav

Regional