Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau Compatibilitate Fizica Vs Virtuala

Compatibilitate fizica vs virtuala

Doi oameni, doua suflete dar asta inseamna inevitabil si doua trupuri. In era internetului intalnim oameni, ne facem prieteni sau chiar iubiti inainte sa cunoastem persoana intre patru ochi, inainte sa-l “mirosim “ inainte sa-l “ pipaim “ .
Si cunoastem virtual  un om , vorbim zile, saptamani in sir, poate chiar ne indragostim . Realizam ca are un suflet deosebit  care se completeaza perfect cu sufletul nostru . Abia asteptam un raspuns de la el iar atunci cand o face simtim ca tot universul nostru graviteaza in jurul lui . 
Cat de spirituali am fi si cat am minimaliza materialul din viata noastra, examenul intalnirii “face to face” este eliminatoriu . Atunci cand privirile se intalnesc, atunci stii: in or out . Cum se poate ca doua suflete sa fie perfecte impreuna, cum se poate ca doua suflete sa se iubeasca dar puse fata in fata in carcasele lor de carne sa pice examenul  de compatibilitate?
Este o realitate, face parte din legile naturii si trebuie sa o acceptam chiar daca nu intelegem . Ce-i face pe oameni sa fie compatibili fizic ? Care sunt criteriile de eligibilitate? Nu stim. Toate sunt ascunse in instinctele noastre iar noi nu avem decat concluzia: imi place sau nu-mi place .
Si se topesc ca si cum n-ar fi fost, toate vorbele care si le-au spus. Paradoxal dispare si acea compatibilitate sufleteasca si totul se naruieste ca un castel de nisip, doar din cauza ca doua trupuri nu s-au placut .
Ma gandeam, de ce nu suntem doar suflete ?! sa orbecaim prin viata invizibili dar fericiti. Sa lasam in urma trupurile transpirate, paroase si flasce, sa evadam doar suflete perfect compatibile.

Cristina

Regional