Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau Coafor Nicoleta Buzau

Coafor Nicoleta Buzau


Stim cu totii foarte bine cat timp pierd femeile studiind tot felul de reviste de specialitate, luand toate saloanele la rand de hair-styling, si ca rar rezultatele sunt pe masura asteptarilor. Astazi insa, plimbandu-ma pe strada Bucegi, am dat cu ochii de un mic colt de rai. M-am uitat bine la parul meu spicuit si m-am apropiat cu pasi timizi sa vad minunea cu ochii.
Ce aveam de pierdut? Am intrat cu oarecare sfiala, dar care pe parcurs s-a scurs toata deoarece incepusem sa ma simt chiar bine.
Era o incapere care prin simplitatea si curatenia ei te facea sa te simti ca acasa. M-am lasat rasfatata pana la ultima picatura si a fost divin. De obicei reclama este doar o simpla tactica de a atrage clientul dar de data asta ma priveam in oglinda si nu-mi venea sa cred. Din parul meu extrem de incercat de vopsele, fel de fel de coafuri si produse care mai de care, a iesit ceva care nici prin minte nu-mi trecea. M-am uitat de doua ori si nu-mi venea sa cred. Ce rau imi pare ca nu am facut si eu doua poze cu "after" si "before", nu de alta dar poate nu ma credeti. Dar stiti ce?.. nici nu vreau sa-mi amintesc cum arata parul meu inainte. Am sa ma duc lunar sa ma deconectez si mai ales sa ma simt ca o adevarata diva. Si simplitatea isi are valoarea ei, nu-i asa? Acolo am aflat pentru prima data ca lungimea parului, precum si frizura sau coafura trebuie sa fie in functie de meseria pe care o avem si de personalitatea fiecareia. Si sincer mi-as schimba si meseria de dragul unui nou stil. Adevarul este ca orice meserie am avea parul trebuie sa fie mereu ingrijit, curat si hidratat corespunzator. Eu una ma simt minunat in coltisorul meu de rai pe care tocmai l-am descoperit. V-am facut curioase?

Domnilor, haideti sa va vand un pont...daca vreti sa ne faceti vreodata cu adevarat un cadou si sa ne aveti langa voi fericite si intr-adevar pline de optimism si incredere, Salonul Nicoleta este cel mai indicat dar. Scapati si ieftin si pe deasupra suntem si noi in sfarsit cu adevarat incantate si multumite. Incercati si va minunati si voi. Eu una, mi-am luat deja abonament.


COAFOR NICOLETA
Tratamente cu ginseng pentru par devitalizat si fragil si pentru par lipsit de volum si stralucire
Tratament cu placenta hidrosolubila pentru stoparea caderii parului, pentru cresterea firului de par si regenerarea acestuia

0767 836 281
0755 869 726

Regional