Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau Cine E Vinovat Ca Are Amanta?

Cine e vinovat ca are amanta?

Exista doi, doi oameni care traiesc impreuna  si pentru care vietile lor functioneaza ca una singura . Se iubesc, isi fac juraminte, se plimba, danseaza, traiesc .
La un moment dat, insa ,apare a treia persoana. Prin cine stie ce circumstante a reusit sa se infiltreze si se lipeste de unul din poli . Da, a treia persoana, amanta . Dureaza o perioada cand totul e un secret, apoi o perioada cand apar banuielile, apoi  vine acel moment cand totul e o certitudine : ma inseala .
Simti cum tot cerul ti se sprijina pe crestet, cum picioarele se inmoaie si ti se scurg in pamant. Ai vrea atunci ca tot pamantul sa se deschida, sa te poata inghite si sa dispari. De ce mi se intampla tocmai mie?
Uite ca s-a intamplat . Eu sunt de vina? Sunt urata? Sunt grasa? Cu ce am gresit ?  Si se perinda pe rand tot circul de intrebari puerile, pentru ca in momentele alea nu mai judeci clar, toata lumea ta e acum cu susul in jos .
Apoi te intrebi cine este ea? E mai frumoasa ?  E mai slaba ? Se imbraca mai bine ?  Sigur trebuie sa fie o nenorocita, sigur e curva, sigur e proasta . Ii construim un portret pe cat de ireal  pe atat de hidos . Ne cream astfel  o scuza ca nu am fi putut concura cu asa ceva . “E diavolul in persoana cine ar fi putut sa-i reziste ?!”
Intotdeauna  factorul considerat vinovat e cea de-a treia persoana . De ce nu ne gandim ca pentru a se infiltra ceva e nevoie totusi de o fisura?! Daca nu ar fi existat acea fisura atunci nimic nu ar fi putut sa intervina . Nu e de vina el, nu sunt de vina eu, nu e de vina ea . Undeva lucrurile au scartait  si s-a produs inevitabilul . Prima greseala este  sa ne invinovatim pe noi, a doua e sa o subestimam pe ea si a treia greseala e sa nu iertam.

Cristina

Regional