Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau Cer Straniu La Bozioru In Buzau

Cer straniu la Bozioru in Buzau

 Zona peste care se intinde un “Cer Straniu” ce uneori capata o intensitate ce nu poate fi descrisa in cuvinte este comuna Bozioru din judetul Buzau. Uneori in zilele senine, acel albastru curat al cerului se transforma in nuante foarte profunde, incat parca devine un vortex. Cu cat privesti mai mult spre el, ai impresia ca te absoarbe infinitul. Simti ca te cuprinde o vraja ce iti paralizeaza toate simturile, nu mai auzi nimic in jur.
S-au facut numeroase teste sub forma de joaca prin impartirea in doua grupe si asezarea pe culmi diferite. Cerinta era ca prin puterea gandului sa se transmita diferite informatii. Aceste transmisii telepatice aveau un grad mai mare cand intensitatea cerului era maxima. Prin aceste perceptii s-au putut identifica cu precizie vestigii antice din zona, primeau informatiile ca si cand pamantul le dezvaluia misterele sale. Coincidenta sau nu, Bozioru are ca simbol un triunghi cu baza pe verticala reprezentand un zeu enigmatic, ce rezolva secretele din adancuri, asociat de unii cercetatori ca un zeu al minelor. Era ca si cand acest zeu intrase in conexiune cu cercetatorii supusi testelor.
Muntii Buzaului au fost inclusi inca din cele mai vechi timpuri in geografia sacra a lumii. Este vorba despre o geografie ale carei coordonate include zone unde aveau loc anomalii magnetice, locuri cu potential energetic ce se manifesta in plan fizic si spiritual numite de experti “perimetre energo-informationale”. In aceste zone se petrec fenomene ciudate, corpul calatoreste in spatii atemporale dematerializandu-se, primeste informatii telepatice de la entitati necunoscute, iar zacamintele din subsol sunt unele de mare interes. Oamenii cu perceptii extra-senzoriale se simt foarte apasati de incarcatura energetic-informationala ce exista in astfel de zone geografice sacre, de care Romania este plina.
Cele mai ciudate fenomene din zona raman disparitiile de persoane ce se realizeaza in doua moduri, unele au disparut si nu au mai aparut, iar altele au disparut dintr-un loc si au aparut in altul fara sa isi mai aduca aminte ceva din ce s-a intamplat, asa cum relateaza localnicii zonei.


Nicoleta Marica

Regional