Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau Centrul Istoric

Centrul Istoric

Strada Cuza- Voda este de regula locul prin care trecem adesea fara sa ii dam prea mare importanta. Cu ochii dupa magazinele dispuse simetric parca de o parte si de alta, facand cu ochiul vitrinelor variate si lasandu-ne fascinati de arhitectura imbinata intre aerul de odinioara si cel de nou... O zona atragatoare pentru vizitatorii orasului Buzau si utila pentru locuitorii acestuia.
Centrul Istoric din Buzau este inca atractia principala atunci cand vine vorba de cumparaturi. Desi multi dintre noi am devenit pasionati de mall-uri, magazinele din aceasta zona inca ne atrag ca un magnet. Locurile din care ne imbracam si ne incaltam inainte de aparitia mastodonturilor de azi, libraria sau magazinul de jucarii din copilaria unora dintre noi isi mai pastreaza inca farmecul.
Puterea amintirilor este mare pentru buzoieni si parca nu ne putem lipsi de bazarul atat de atragator. Cum sa nu retraiesti macar o clipa ceea ce inainte era obisnuinta? Cum sa nu incerci sa te targuiesti putin cu vanzatorii daca este singurul loc in care in ziua de azi mai poti face asta?
In Centrul Istoric poti sa descoperi ceva din bucuria vremurilor demult apuse; te poti intalni cu tine la o varsta mai frageda, poti zambi din nou.
Iar daca nu esti buzoian de origine, incearca sa ajungi in zona. O sa gasesti cu siguranta o farama de incarcatura istorica si o sa te poti bucura de ceea ce inseamna de fapt acest loc.

Regional