Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau Ce Este O Drogherie?

Ce este o drogherie?

Ce este drogheria?
Cu siguranta multi dintre voi ati trecut pe langa o drogherie si nu v-ati pus intrebarea: ce inseamna de fapt "drogherie"? Ati mers mai departe si poate chiar v-ati imaginat ca se refera la etnobotanice sau la orice altceva. Ei bine, o drogherie este o farmacie, deci o unitate sanitara, unde puteti gasi o serie de produse destinate a se elibera fara prescriptie medicala. Cu alte cuvinte drogheria este locul in care data viitoare vei sti ca trebuie sa intri daca ai nevoie de un ceai sau de un medicament. De asemenea la drogherie veti gasi sonde si pungi urinare, sonde de instilatii, supozitoare pe baza de miere, propolis, laptisor de matca si diverse plante medicinale. Sucul Noni are cele mai mici preturi.

Farmacie vs. Drogherie
Ne doare capul? Mergem la farmacie. Vrem o crema buna? Intram la farmacie pentru ca suntem siguri ca acolo gasim ceea ce ne trebuie si in plus beneficiem si de sfatul farmacistei. De azi insa stiti ca acelasi lucru se intampla si cand vine vorba despre o drogherie. Personalul este specializat, de aceea vei fi intotdeauna indrumat in mod corespunzator.

Plafar vs. Drogherie
Termenul de plafar ne este cu siguranta foarte cunoscut. Stim cu totii ce putem cumpara dintr-un plafar, nu-i asa? Ei bine, si drogheria este un plafar, in sensul ca de aici putem cumpara produse din plante. Cele mai bune ceaiuri le veti gasi mereu la plafar, in mod cert v-ati intiparit asta in minte de-a lungul timpului. Drogheria vine in ajutorul vostru cu produse de calitate: ceaiuri, cosmetice, preparate pe baza de plante, dar si articole medicale si ortopedice.

S.C. M&A IRIS-PLAN s.r.l. va asteapta in Brosteni pe Aleea Sporturilor (bl D6, parter, langa statia de autobuz)
Telefon 0722 310 113

Regional