Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau Ce Cauta Femeile La Un Barbat?

Ce cauta femeile la un barbat?

Orice femeie vrea un barbat cu care sa se poata consulta cand are o decizie de luat. De regula barbatii uita sa asculte sau sa inteleaga, iar atunci cand ai cu adevarat nevoie de sustinerea lor, nu sunt de gasit.
Daca m-ar intreba cineva ce astept de la un barbat, acesta ar fi cu siguranta primul punct de pe lista. Si pentru ca sunt genul de persoana dependenta de munca, imi doresc un barbat suficient de ocupat cat sa nu ma streseze, sa nu stea pe capul meu ca bugetarii dupa ora 16. Stiu, multi dintre voi cred ca tocmai ati gasit ceva de condamnat la mine, dar ia imaginati-va putin: eu, bolnava de dorinta de a munci, legata cu un lant invizibil de calculator, asteptata acasa. Fireste ca cel de langa mine ar fi dezamagit, asa ca nu e mai bine sa stii ce eviti din start?
Mai departe... cum ar arata barbatul ideal? Fara sa stau prea mult pe ganduri, as spune desigur: sa nu ceara explicatii. Acum sa nu ma intelegeti gresit, dar prefer sa le dau singura si am obiceiul sa dau “raportul” permanent. Nu as suporta totusi sa ma sune cineva permanent si sa ma intrebe unde sunt si ce fac. La fel de greu mi-ar fi sa suport sa-mi ceara sa fac de mancare;  ador sa stau la bucatarie, dar nu suport sa mi se dea ordin sa fac de mancare. Obisnuiesc sa inventez retete, sa organizez mese festive, sa stau in bucatarie mi se pare extrem de relaxant. Mi-ar trece desigur cheful daca as auzi pe un ton poruncitor “fa si tu ceva de mancare”.
Ce si-ar mai dori o femeie? Un barbat care sa stie cand sa fie tandru, pasional si in anumite momente chiar salbatic. Un barbat care sa nu incerce niciodata sa schimbe femeia, pentru ca tocmai aceasta este cauza pentru care relatiile esueaza. Cand crezi ca vei reusi sa iti schimbi partenerul in timp, e clar ca problema deja exista si ca prapastia se va adanci treptat. Si pentru ca tot vorbim de barbati care stiu sa accepte femeile asa cum sunt, e logic ca nu ne dorim scene de gelozie sau scandal fara motiv.

Ce parere aveti despre lipsa de sinceritate? Nu-i asa ca nu putem trece cu vederea? Decat sa fii mintita, ca femeie, mai bine un barbat care sa stie sa omita ceea ce te-ar putea supara. Fiecare avem ceva de ascuns si toti mai mintim uneori, asa ca de ce sa fim ipocriti?
Personal vreau langa mine un barbat care sa stie sa aprecieze calitatea timpului petrecut impreuna, in defavoarea cantitatii. Nu as accepta sa ma tina la cratita, sa prefere mancarea acasa in doi, decat sa iesim intr-un club sau la un restaurant. Ce femeie nu viseaza la o vacanta, o iesire la film sau ceva asemanator?
As incheia aici, dar am in minte un ultim punct care pentru mine nu conteaza prea mult. Fireste ca nu il putem trece cu vederea pentru ca vorbim de “boala secolului” adica banii. Cele mai multe femei vor un barbat cu bani, eu insa as prefera un barbat care sa ma atraga, sa ma cucereasca si sa aflu abia spre final ca are o situatie financiara buna. Nu e acesta cel mai frumos vis? Si ca sa incheiem cat se poate de special, va impartasesc o fantezie: o intalnire cu un necunoscut fix la... jumatatea drumului. Incercati sa faceti lucrurile altfel, poate o sa va placa noua perspectiva. Va doresc sa va gasiti barbatul perfect. 

Nicoleta Guzu 

Regional