Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau Cat De Importanti Sunt Pantofii?

Cat de importanti sunt pantofii?

Indiferent de ce tinuta am adopta, ceea ce o incununeaza si ii da tusa finala sunt pantofii. In ultimii ani moda a optat  mai mult pentru incaltaminte fara toc, ceea ce, din punctul meu de vedere,  a privat femeile de acea eleganta specifica tocului. Un toc modifica pozitia intregului corp de la gamba si pana in crestetul capului.Un toc modifica mersul, pune in miscare soldurile si aseaza intreg corpul intr-o gratie totala.
Nu orice toc si nu orice pantof reuseste sa ne faca niste gazele citadine, de aceea un pantof trebuie sa fie de calitate. Daca restul hainelor le mai putem cumpara si fara etichete de firma, un pantof trebuie neaparat sa fie pretios. El este baza si totodata si varful, cu el incepe dar se si termina o tinuta.  De cele mai multe ori  se intampla ca sa ne alegem intai pantofii si apoi vestimentatia.
Daca totusi  trebuie sa cumparam pantofii pentru o anumita tinuta, atunci avem mult de umblat. Nu trebuie sa ne alegem ca si criteriu doar culoarea care se potriveste ci si  inaltimea si forma tocului, stilul pantofului, materialul etc. De preferat ar fi sa mergem cu tinuta dupa noi atunci cand probam pantofii.
Un pantof  nu e numai un obiect vestimentar, nu e un accesoriu si in niciun caz nu e numai o necesitate. Ce simte o femeie atunci cand isi cumpara o pereche de pantofi?! Probabil se gandeste cate alte lucruri mai trebuie sa cumpere pe langa ei. Totul se invarte in jurul pantofilor, ziua aceea este sigur cea mai reusita, moralul e la cote maxime. Suntem totusi in criza financiara  si taiem din buget cam toate produsele de lux, iar un pantof bun e sigur un lux. Asadar trebuie sa ne multumim cu putine perechi in garderoba. Incercam sa ne descurcam cu ce avem, ii asortam cum putem la hainele din dulap. Avem noroc ca nu se mai poarta asortarea stricta pantof- poseta si asa scapam si mai ieftin. Nu mai suntem pusi la o cheltuiala in plus odata cu achizitionarea pantofilor.
Pentru mine o noua pereche de pantofi e un eveniment special si-l sarbatoresc cum se poate mai firesc: ii incalt cu prima ocazie si ies la parada.

Doamnelor va doresc o zi placuta si la cat mai multe perechi de pantofi. 

 

Cristina Gherman            

 

Regional