Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau Cat De Important E Orasul Pentru Tine?

Cat de important e orasul pentru tine?

La un moment dat am trait bucuria ca lucrurile se vor schimba, ca vom avea si noi cartiere superbe, ca ne vom bucura de spatiile verzi, ca vom vedea piscine splendide intre blocuri si tot ceea ce vedeam prin filme. Ni s-au vandut iluzii frumos ambalate si ne-am indragostit de ideea ca am putea sa traim altfel. Iluziile raman insa iluzii, asa ca am revenit repede la realitate.
Blocurile noi sunt deja numarate, au un design placut, parca e un vis frumos sa ai o casa noua in blocul recent ridicat sau finalizat dar ramane doar un vis. Le vezi in reclame, te poti plimba prin cartierele respective si... atat. Realitatea multora dintre noi e alta. Blocurile obisnuite sunt in general gri, degradate, fisurate, cu vizibile semne ca la un cutremur destul de mare va fi o tragedie. Cheltuielile zilnice nu pot fi justificate. Acum noua si moderna este placarea cu polistiren pentru caldura. Moda aceasta ne face sa ne simtim ciudat daca nu intram si noi in ritm. Acum ne izolam blocurile pentru a fi in trend, cum sa nu tinem cont de instinctul de turma, se poate?
Am observat ca aspectul dat pacaleste calitatea, fisurile si rezistenta e la fel. N-am prea vazut diferenta, sa fiu sincera, in schimb mi-am dat seama ca pentru o buna rezistenta trebuie o lucrare foarte serioasa, toate problemele tratate cu atentie, sa nu uite muncitorii de tevi si acoperisuri. Am zis calitate? Ups, cred ca incepe sa nu ne mai caracterizezi aspectul asta. Acum vrem sa avem, dar ieftin si, daca se poate, gratis.
Daca ai avut ocazia sa pleci in strainatate, ai putut sa vezi o mare diferenta: materialele din care sunt confectionate, design-ul, calitatea.Tinerii din constructie trec prin sistemul de pregatire profesionala cu idei de design fermecatoare, important e ca trebuie sa intalneasca persoana importanta care ii va aprecia lucrarea. La noi lucrurile stau putin diferit. Idei sunt, solutii la fel, vrem sa facem schimbari majore, sa schimbam arhitectura orasului, ne dorim o noua fata care va schimba viitorul orasului.Cu totii vrem sa schimbam ceva pentru a avea o bunastare si un oras nou si curat. Astept ziua in care o sa si facem ceva pentru asta. Eu sunt dispusa sa ma schimb. Oare tu esti? Pentru tine e important aspectul orasului tau?

 Cosmina Vlad

Regional