Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau Castigatori Luna Februarie

Castigatori luna februarie

Luna februarie ii face fericiti pe BIANCA, DANIEL- VALENTIN si ALEXANDRU-CRISTIAN. Ii felicitam si le uram mult succes in continuare.

BIANCA are un an si cinci luni, este o fetita vesela, care face multe nazdravanii. Va atasam cateva fotografii si o sa va dati cu siguranta seama cat de cuminte este printesa si ce ii place la nebunie sa faca in timpul mesei.
Mama Biancai ne-a povestit ca adora sa umble in sertare, ii place mult electronica si tocmai de aceea a stricat deja un telefon si o telecomanda. Stiti voi...vroia sa le repare.
Bianca este o minune de fetita, te cucereste imediat, fiind suficiente cateva fotografii. Mama ei s-a hotarat sa o marite la varsta de doi ani pentru ca se poarta deja ca o adevarata domnisoara. Nu-i asa ca este adorabila?

I-am dedicat aceasta pagina Biancai. Daniel-Valentin are propria pagina, iar pe mamica lui Alexandru-Cristian o rugam sa ne contacteze pentru a ne oferi fotografii cu micutul.

Felicitari castigatorilor!

Regional