Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau Castigatoare In Ianuarie

Castigatoare in ianuarie

Castigatoarea lunii ianuarie se numeste Lavinia si ne-a impresionat in mod deosebit stilul ei de a scrie si de a transmite prin scris. Daca este realitate sau fictiune, nu stim nici la aceasta ora. Am primit aceasta scrisoare de pe o adresa de e-mail care mai tarziu am realizat ca este fictiva. N-o sa ne apucam acum sa facem pe detectivii pentru a afla daca autoarea traieste sau nu mai este printre noi.
Daca ar fi sa va spunem parerea noastra, Lavinia nu mai este in viata iar aceasta scrisoare a fost trimisa chiar de persoana careia ii era adresata. Dar nu este cazul sa facem un film acum! Scenariile sunt de prisos. Ne-a placut enorm scrisoarea si ne-am dori sa fie o simpla reactie la depresie, sa fie o sinucidere in scris, atat. Oricum ar fi, preferam sa folosim doliul printr-o fotografie.
Invidia distruge din pacate si se poate ajunge la acest gest ingrozitor. Lavinia a fost in final o victima  a invidiei; si-a alimentat singura aceasta invidie care de regula provoaca un gest extrem. A devenit treptat un fel de copie la indigo.
Care este parerea noastra despre aceasta persoana? Avea o multime de talente ascunse dar nu a vrut sa le descopere. S-a pus singura in umbra idolatrizand-o pe prietena ei. Atata admiratie a dus la exagerari care i-au distrus moralul. A ales calea usoara pentru a iesi in evidenta macar o singura data. Este un caz tipic de depresie, care ar fi putut fi tratata, daca cineva ar fi stiut prin ce trece.
Daca si tie ti se intampla sa treci prin asemenea momente, incearca sa comunici cu cei din jur. Daca nu spui prin ce treci, iti va fi mai rau. Poate ca te inseli si ai nevoie de cineva sa iti arate adevarata realitate. Nu lasa negativul sa te prinda, lupta cu tine, gandeste pozitiv si viata iti va arata cat poate fi de frumoasa.

Regional