Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau Castiga O Geanta

Castiga o geanta


Castiga acum o geanta
oferita de Magazinul Violetta Buzau
Este momentul sa profiti de acest concurs si sa ai o geanta superba de sezon, care te va evidentia in randul prietenilor tai. Magazinul Violetta ofera ca premiu o geanta din piele ecologica, de culoare grena, cu un accent de maro. Geanta este eleganta, incapatoare, cu despartitura din material textil in interior, buzunar cu fermoar in partea din spate. Manerele si ornamentele sunt de culoare maro, iar materialul este de foarte buna calitate. Geanta este de asemenea dotata si cu o curea pentru umar.Este accesoriul perfect pentru o avea o prezenta de invidiat.
Atentie, domnilor! Daca doriti sa faceti persoanei iubite o impresie excelenta, participati acum la acest concurs. Un asemenea cadou o va cuceri definitiv si  ii va confirma dragostea voastra.

Perioada concursului
10 august-10 septembrie

Modalitate inscriere concurs
Intra pe www.dinbuzau.ro si citeste acest articol
Afla totul despre Magazinul Violeta si totodata si adresa acestuia. Dovedeste-ne ca ai retinut adresa, trimitand un e-mail la concurs@dinbuzau.ro si specificand raspunsul. Este suficient sa iti scrii datele de contact (nume, prenume si numar de telefon) pentru a putea fi considerat inscris in concurs.

Regulament
Domiciliul nu are importanta. Geanta se va ridica de la sediul magazinului Violetta sau va fi primita la domiciliu. Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti si va fi anuntat pe site, dar si prin telefon.

Bafta tuturor!

CONCURSUL S-A INCHEIAT!!!   Castigatoarea este: Mariana O.

Regional