Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau Cascada Casoca

Cascada Casoca


Ceva cu totul special in judetul Buzau este Cascada Casoca; de fapt o serie de cascade mai micute si o cascada uriasa iti ia ochii si te face sa te intrebi daca nu cumva ai gresit tara. Pentru ca, draga calatorule, chiar este ceva de vis si poate te numeri printre aceia care cred ca numai afara o sa intalnesti asa ceva. Da-mi voie sa te contrazic!

Judetul Buzau vine in sprijinul nevoii tale de relaxare cu o multitudine de variante. Formele de relief divers te invita sa cunosti senzatii nebanuite. Alege Casoca si trece-o pe lista destinatiilor tale de vacanta!

Ai nevoie sa te convingi de asta? Imagineaza-te aici, in mijlocul naturii simtind zgomotul apei furioase.

         

Salbaticia iti pare parca prietenoasa in aceasta zona si te invita sa o cunosti mai bine. Indiferent de firea ta, natura va sti sa te seduca. Poti fi cel mai bland sau cel mai dur om, acolo vei simti parca un singur mod de comunicare. Pentru ca aceasta apa are ceva magic, ceva care te impiedica sa fii tu cel de ieri; in locul acela poti fi doar intr-un singur mod, asa cum vrea Casoca.

Regional