Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau Caprice Iti Organizeaza Evenimentul

Caprice iti organizeaza evenimentul

       Indiferent cu ce te ocupi, este foarte important sa dai o anumita atentie angajatilor. Daca stii sa ii motivezi si sa ii tii aproape, poti fi sigur ca o sa ai o afacere de succes.
       Un TEAM BUILDING organizat intr-un loc deosebit poate sa fie salvarea afacerii tale. Este absolut necesar sa alegi un spatiu frumos, de preferat o zona de munte pentru a avea posibilitatea sa respirati aer curat. Relatiile intre oameni se imbunatatesc in aceste conditii si randamentul de la serviciu este asigurat.
      SEMINARIILE sunt importante si un cadru intim, dar amenajat cu bun gust te poate ajuta sa le dai putina culoare. Sfatul nostru este sa gasesti mereu ceva care sa iti tina invitatii concentrati.
      CONVENTIILE, REUNIUNILE, INTALNIRILE cu partenerii de afaceri ar trebui sa fie asteptate cu interes, in niciun caz sa va dea bataie de cap. Complexul Caprice va pune la dispozitie sala de conferinte, dar si restaurantul unde va puteti infrupta din bunatatile gatite cu pasiune de excelentii bucatari.
      TRAININGUL este extrem de important, chiar si atunci cand crezi ca esti pregatit. Zilnic avem ceva nou de invatat, de aceea va sfatuim sa puneti un pret mare pe perfectionare. Marele atu al salii de la Complex Caprice este faptul ca se intra direct din gradina, ceea ce va insemna o lipsa de stres pentru impatimitii fumatului.
      LANSARILE DE PRODUS pot avea un altfel de ecou daca optati pentru o statiune. Va veti bucura de atmosfera, de prospetimea si taria aerului de munte, ceea ce va va face mult mai receptivi la rolul evenimentului.
NUNTILE, BOTEZURILE, ONOMASTICILE pot fi o adevarata sursa de stres. Sunt o multime de detalii in care o sa va pierdeti, asa ca mai bine lasati totul in seama profesionistilor si va bucurati de postura de invitat. Retetele delicioase ale Restaurantului Caprice va vor cuceri, iar decoratiunile or sa va creeze o dispozitie de zile mari.
PETRECERI PENTRU COPII, PARTY-URI TEMATICE, orice eveniment devine usor de organizat la Complex Caprice. Ce trebuie sa faci este sa ai incredere, atat! Restul vine de la sine si fericirea ta este telul gazdelor.
       Ai un eveniment? Lasa profesionistii sa iti transforme capriciile in realitate. Este valabil si daca vrei pur si simplu sa impresionezi pe cineva. Nu te sfii sa spui si vei avea parte de ajutor . Caprice va sti sa fie un bun complice si sa faca o surpriza de proportii!

 Tel: +40 238 451 029

Fax: +40 238 451 201

Mobil: +40 722 205 098

Email: office@complexcaprice.com

Regional