Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau Biserica Sfintii Ingeri

Biserica Sfintii Ingeri


Mereu am cautat un loc unde sa pot intra si sa ma simt bine cu mine. Sa simt linistea aceea din biserica si sa nu simt ca privirile celor din jur ma condamna pentru cum arat sau pentru ce port. Am cautat un loc unde sa pot sa vorbesc cu Dumnezeu, sa ma simt in siguranta aceea dupa care toti tanjim si, mai ales, mi-am dorit sa pot discuta cu un preot. Cati dintre voi aveti un duhovnic? Poate ca unii dintre voi nu ii intelegeti rostul si va intrebati de ce v-ati complica existenta. Oare de ce ar trebui sa ii spun unui strain ce gandesc sau ce fac eu? Cu ce ma ajuta el? Nu-i asa ca s-ar putea, macar partial, sa va regasiti in ceea ce va spun eu? Sau poate ca unii dintre voi nici macar nu v-ati gandit vreodata ca ati putea face si asta. Poate ca ati simtit nevoia sa vorbiti cu cineva, dar ati apelat la o ruda sau la un prieten, in loc sa mergeti la biserica sa vorbiti cu un preot. Stiti ca aici gresim noi, oamenii? Dar nu am stiut asta pana nu am simtit totul pe pielea mea, cum se spune. Rautatea oamenilor nu are limite, iar un sfat sincer este greu de gasit. Credeti ca cei apropiati vor reusi sa va inteleaga cu adevarat? Credeti ca vor fi sinceri in totalitate si va vor indruma pe calea cea buna? Credeti ca oamenii nu sunt deloc manati de propiile interese cand vine vorba de un sfat sincer?
Asa credeam si eu pana sa ajung din intamplare la Biserica Sfintii Ingeri. Atunci am inteles de fapt de ce un duhovnic ar trebui sa fie obligatoriu in viata fiecaruia dintre noi.
Dragii mei, exista locuri unde chiar puteti merge cu toata increderea. Incercati sa va descoperiti si sa deveniti mai buni!

Regional