Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau Bicicleta Eliptica- Avantaje

Bicicleta eliptica- avantaje

 

Vrei sa slabesti? Te incanta ideea de a fi in forma? Ai vrea sa ai rezultate rapide dar fara un efort foarte mare? Pentru asta exista bicicleta eliptica.
Stim ca acasa nu te prea omori dupa exercitii, asa ca ne-am gandit sa te invitam la salon. Este cu totul altceva cand stii ca esti programat si trebuie sa te tii de treaba. Artist Touch te invita sa te bucuri de bicicleta magnetica 220. Ai ocazia sa imbini alergatul pe banda cu pedalatul pe bicicleta doar utilizand acest aparat. Cele 8 trepte de viteza te ajuta sa te automotivezi si sa te evaluezi. Nu trebuie sa te fortezi, ia-o treptat, incearca sa pedalezi cu pauze dupa fiecare 10 minute. O sa vezi cat de bine te vei simti dupa aceea.
Exercitiile cardiovasculare te vor ajuta sa elimini o parte din tesutul adipos, pielea ta nu va mai avea aspect de coaja de portocala. Treptat vei observa ca pielea ta va fi tonifiata, respiratia ti se va imbunatati iar starea de spirit se va schimba in bine. Mainile si picioarele sunt solicitate simultan, in plus folosesti greutatea intregului corp, in timp ce coloana vertebrala nu este supusa unei presiuni.
Iata cum iti poti rezolva usor problemele cu greutatea in plus: lasa alergatul care te chinuie si apoi iti vine sa faci pauza o saptamana. Nu vei rezolva nimic in acest fel. Mai bine fa-ti un obicei din a merge la salon la bicicleta eliptica. Este mai usor atunci cand vorbesti cu cineva in timp ce pedalezi (mai mult vei asculta, dar asta ajuta enorm), vei iesi din monotonie, te vei bucura de o mica barfa si vei putea observa singura rezultatele.
Si pentru ca vrem sa ai cu adevarat rezultate, iti recomandam urmatoarele lucruri:

  1. Doua-trei sedinte de bicicleta eliptica pe saptamana. Ideal este sa faceti o zi da, una nu. Fireste ca totul se va intampla in functie de programul dvs si de bugetul alocat, dar, stimate doamne, sunteti femei si meritati totul. Pentru dvs trebuie sa va gasiti mereu timp si bani.
  2. Doua- trei sedinte de masaj anticelulitic pe saptamana. Este ideal ca dupa ce va obositi la bicileta, sa va odihniti la un masaj. Da, stiu, poate n-o sa fie atat de simplu, pe o asemenea febra musculara, dar prima data e mai greu.
  3. Incercati sa mancati cu cel putin jumatate de ora inainte sa mergeti la salon. Dupa sedintele respective, nu va napustiti asupra farfuriei cu mancare si nici alaturi, pe la vreo pizzerie. Veti simti nevoia sa mancati, dar este firesc sa fie asa. Incercati sa beti multa apa plata in urmatoarea ora si sa amanati masa.
  4. Nu renuntati niciodata dupa prima sedinta. O sa vi se para extrem de greu, dar data viitoare o sa va placa mai mult. Este un microb care va va prinde treptat si in final veti iubi bicicleta eliptica.


Programari la numerele de telefon: 0721 178 701 si 0727 806 611
E-mail de contact:
artelmival@yahoo.com 

Regional