Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau Barbatii Sunt Mai Materialisti Decat Femeile?

Barbatii sunt mai materialisti decat femeile?

Scriu pentru ca simt, pentru ca imi place, pentru ca imi doresc. N-am sa scriu vreodata pentru un premiu, ci pentru mine. Cu toate acestea am ales sa particip la acest concurs pentru ca in acest fel am ocazia sa imi fac auzite parerile.
Azi am chef sa scriu despre bani. Nu despre cum sa ii faci, pentru ca in mod sigur o sa credeti ca vreau sa va vand ceva si poate ca nu m-ati citi. Nu despre ce reprezinta banii, pentru ca s-a mai scris despre asta. Azi vreau sa va spun cate ceva despre importanta banilor intr-o relatie. Si n-o sa fie un articol rece, ci din proprie experienta. Oricat as incerca sa ma detasez, oricat as vrea sa las in urma remuscarile, sentimentele de vinovatie si regretele, nu voi reusi. Sunt convinsa ca voi ajunge sa scriu implicat si inainte sa imi termin ideea, mi-am si dat seama ca de fapt ma simt afectata inca prin alegerea acestei teme.
Azi am curajul sa recunosc. Azi pot sa spun cu mana pe inima ca am fost parasita pentru mai multi bani. Daca exista un mit conform caruia o femeie te lasa pentru un barbat cu mai multi bani, azi vreau sa daram acest mit. Nu femeile pleaca dupa un barbat cu bani, ci un om pleaca dupa un altul cu bani. Sexul nu conteaza in ecuatia asta, nici macar nu stiu de ce se spune ca mai mult femeile ar face asta. Am cunoscut femei care se implica total intr-o relatie si ma cunosc in primul rand pe mine. Daca iubesc, nu ma pot gandi la bani, iubesc si atat. Nu vad rostul unei implicari intr-o alta relatie, nu gasesc motivul pentru care as schimba o relatie care imi ofera satisfactii cu o alta care sa imi aduca multumiri superficiale.
Dar asta sunt eu. Poate ca voi sunteti altfel. Poate ca tu, stimate domn sau stimata doamna, ai putea sa iti lasi relatia actuala pentru o alta mai banoasa. Poate ca tu poti vedea viata de cuplu ca pe o afacere. Poate ca iti place atat cat e bine si refuzi ideea de a incerca sa vezi ce inseamna si rau. Poate ca tu nu esti atat de puternic incat sa treci peste hopurile vietii. Poate ca tu faci parte din categoria celor care prefera sa spuna “stop: de azi vreau sa imi fie mai bine”.

Eu nu, dar asta sunt eu. Eu sunt cea care se implica total si nu tine vreodata cont de situatia financiara. Eu sunt cea care daruieste totul celui de langa ea, care il alinta si il rasfata, il iubeste neconditionat si cand o face, vrea sa o faca pentru totdeauna. Eu sunt cea care nu ar lasa niciodata un barbat pentru ca nu imi poate oferi o viata mai luxoasa. Eu sunt cea care se multumeste doar cu iubirea.
Poate ca tu esti exact ca cel care poate si a putut sa faca asta. Sau ca cei care au avut inima sa o faca. Poate ca nu vei intelege sensul vorbelor mele si poate te vei amuza. Poate ca vrei sa fii superficial pentru a-ti fi bine mai tarziu. Cine sunt eu sa te judec? Eu pot doar sa observ, sa ma plang, sa accept ca mi s-a intamplat. O data, de doua ori... istoria se repeta atat de firesc atunci cand nu vrei sa te schimbi. Cand sunt bani, iubirea e mare, borcanul e plin cu miere pana la refuz. Cand banii incep sa se imputineze, cand unul simte ca aduce mai mult decat celalalt, alege sa plece. E mai usor sa iti fixezi in minte ideea ca nu mai vrei si sa iti incerci norocul in alta parte.
Asta se intampla zilnic. Poate in fiecare zi intr-o casa cineva isi face bagajele pentru ca vrea o viata mai buna. E dreptul fiecaruia sa o faca si dreptul celuilalt sa sufere. E si dreptul lui sa o ia de la capat, e dreptul lui sa se schimbe. Evident... daca poate.
Cand doi barbati te parasesc pentru ca nu mai ai la fel de multi bani, pentru ca ei trebuie sa accepte ca sunt barbati si trebuie sa castige mai mult, atunci e dreptul tau sa decizi. Te schimbi? Sau il lasi pe al treilea sa faca acelasi lucru? Cine sunt eu sa dau sfaturi? Eu doar observ.

Ionela

Si tu iti poti publica aici creatiile tale. Participa la concursul "Ai talent la scris?" si poti castiga un weekend la munte.

Regional