Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau Barbati De Care Trebuie Sa Te Feresti

Barbati de care trebuie sa te feresti

Viata noastra, a femeilor, ar fi mai frumoasa daca am putea sa ocolim anumiti barbati. Din nefericire tinem rar cont de regulile pe care ni le impunem dupa o despartire. Desi ne batem cu pumnul in piept ca stim ce nu mai trebuie sa repetam, uitam foarte repede si o luam de la capat. Fireste ca dam iar peste un barbat nepotrivit, ca de!, n-am reusit sa trecem prin toate categoriile.
Eu cred ca exista cinci tipuri de barbati, cu care n-ar trebui sa ne incurcam niciodata. Sa detaliem putin:

  1. Misoginii. Cine ar vrea un asemenea barbat langa ea? Ei, da, problema e ca acest tip de barbat de regula arata bine, deci daca as spune “nimeni” as da un raspuns mincinos. Reuseste sa ne incante prin farmecul lui iesit din comun, ne atrage ca un magnet si ne face sa il vrem langa noi. Vrea sa ne faca dependente de el, iar cand simte ca e pe punctul de a-si atinge scopul, incepe sa te trateze exact cum simte. De fapt el nu iubeste femeia, ci o considera un obiect util. Cei mai periculosi sunt misoginii plini de ei; dupa ce ca are boala pe femei, se mai crede si cel mai important din univers.
  2. Afemeiatii. Mai e nevoie de prezentare? Cum sa nu-i recunosti? Comportament studiat, aspect ingrijit, manierati, amabili, curtenitori pana la epuizare. Au sotie acasa, amanta la birou, vreo cateva iubite in cartierele mai indepartate, o lista de posibile tinte in telefon (evident numerele sunt salvate cu nume de barbati) si desigur nu rateaza nicio ocazie. Afemeiatii ar face avansuri oricarei femei, doar pentru a nu-si iesi din forma. La ei aspectul nu are importanta, pentru ca vor doar sa mai bifeze si azi ceva in carnetelul de cuceriri.
  3. Amatorii de alcool. Asta este boala grea, asa ca e bine sa il testezi din start. Daca spune ca nu bea niciodata pentru ca este tot timpul la volan, incearca sa vezi daca spune acelasi lucru si intr-o seara cand nu trebuie sa te mai duca acasa. Daca bea la ocazii speciale, cauta o ocazie si vezi cum se poarta. Sunt barbati care beau zilnic o bere si isi vad de treburile lor, dar sunt si care beau o singura zi pe luna, dar devin atat de violenti, incat vei pastra amintirea toata viata. Daca nu trece testul, fugi cat mai poti!
  4. Alerta, responsabilitati! Ei, da, asta este o categorie aparte. Din pacate este mai greu de reperat si ne putem pacali foarte usor. O multime de barbati prefera sa fuga de responsabilitati si sa lase greul pe umarul femeii. Ai grija cum il inveti, pentru ca asa o sa il ai. Daca ai dubii ca este un barbat responsabil, se impun multe teste pana vei putea sa decizi daca sa ramai sau nu langa acest barbat.
  5. Dependentii de munca. Intr-o prima faza ai putea sa il admiri si sa iti spui ca exact de un barbat muncitor aveai nevoie. Mai tarziu s-ar putea sa realizezi ca nu ti-ai dorit sa fii singura in weekend-uri sau de sarbatori, ca nu vrei sa le faci tu pe toate si te vei simti cu adevarat neglijata. Inainte sa te legi la cap fara sa te doara, afla cat de dependent este el de munca. Ar putea fi perfect pentru tine, daca si tu esti workoholica.

Cunoastem teoria, dar ce ne facem cu practica? Fiecare femeie a cunoscut macar o singura data gustul amar al despartirii de un barbat dintr-una din aceste categorii. E important ca data viitoare sa fim mai atente si sa ne iubim mai mult pe noi. Bafta in alegerea barbatului potrivit, o sa ai nevoie! 

Nicoleta Guzu

Regional