Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau Avantajele Unei Relatii La Distanta

Avantajele unei relatii la distanta

Vremurile se schimba, iar noi ne luptam sa tinem permanent pasul cu ele. Inclusiv relatiile au acum propria moda, nu mai este atat de important sa iti faci o familie. Desi toti afirmam ca ne dorim una, fugim cat ne tin picioarele atunci cand vine vorba sa ne asumam responsabilitati. Acum e de preferat sa ai o relatie comoda, iar daca se poate, la distanta. Multi aleg varianta de relatie de weekend, isi cauta pe cineva in alt oras sau chiar in alta tara. Cateodata se dovedeste a fi doar o distractie, alteori relatia evolueaza si se ajunge la ceva serios. Pentru ca tot mai multi aleg sa isi cunoasca jumatatea pe internet si opteaza pentru o relatie de la distanta, am decis sa vorbesc despre avantajele acestui gen de relatie. De ce e ideala o astfel de relatie?

  1. In sfarsit nu mai trebuie sa justifici fiecare minut. Ai tot timpul pentru tine, iti poti face programul asa cum iti doresti.
  2. Poti lucra la capacitate maxima. Este mult mai dificil sa stii ca persoana cu care ai o relatie este la doua strazi de tine. Este si mai complicat daca te suna exact atunci cand ai un client dificil. Stii ca te asteapta si asta deja incepe sa te irite. Nu-i asa ca preferai sa fie in alt oras?
  3. Emotiile sunt mai puternice, intalnirile fierbinti. Poti sa te bucuri de fiecare clipa langa persoana respectiva, poti beneficia de avantajul unui sex virtual sau prin telefon.
  4. E mai usor sa eviti certurile. O intalnire este prilej de bucurie, asa ca nu ai de ce sa iei in calcul toate nimicurile. Mai bine savureaza fiecare secunda impreuna.
  5. Vei scapa de senzatia de sufocare pe care ai avut-o in alte relatii. Este neplacut sa te simti controlat permanent, asa ca relatia la distanta are un avantaj in plus, nu-i asa?
  6. Nu vei fi niciodata stresat daca intarzii in oras cu o colega. E sigur ca nu te va vedea din intamplare si nu iti va putea face scandal. O explicatie la telefon sau pe messenger este mai usor de digerat in situatia asta.
  7. Stai linistita, azi poti sa pleci nemachiata si, daca ai chef, poti sa porti trening. El nu te va vedea si nu iti va reprosa ca nu te potrivesti cu tinuta lui.
  8. Un “buna dimineata” sau un “noapte buna” va suna mai pasional. Nenumarate fantezii se vor naste, iar la urmatoarea intalnire vei putea sa le pui in practica si sa iti creezi amintiri de neuitat.
  9. Ai libertatea sa faci ce vrei, chiar sa fii infidel. Daca totusi n-o vei face, daca vei simti ca acolo, undeva, exista o persoana speciala, atunci in mod cert relatia voastra la distanta se poate transforma in timp intr-o relatie obisnuita.
  10. Va puteti cunoaste in timp, fara sa se puna problema responsabilitatilor, astfel incat lucrurile sa vina de la sine.

 Nicoleta Guzu

Regional