Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau Arta De A Te Face Observat

Arta de a te face observat

Unii dintre noi merg pe principiul ca este important ceea ce ai in cap, in niciun caz felul in care arati. Ideea cum ca “haina face pe om” pare sa fie lasata in urma, desi paradoxal suntem bombardati cu tot mai multe informatii despre cat de importanta e imaginea. Fireste ca fiecare alege in ce categorie se incadreaza, suntem liberi sa ne consideram inteligenta ca fiind principala noastra arma sau, dimpotriva, sa apelam la farmecele fizice.
Nu despre asta mi-am propus sa va vorbesc, ci despre felul in care poti face privirile sa se fixeze asupra ta. Daca intri intr-o camera plina de oameni si reusesti sa ii faci pe ceilalti sa renunte pentru cateva momente la ceea ce fac, atunci e suficient sa iti dai seama ca poti si stii sa treci facandu-te observat.
Nu trebuie sa fii extrem de frumos pentru a atrage atentia. Iti trebuie atitudine; unii se nasc cu ea, altii o capata pe parcurs. Totul se invata, este important sa ai grija de aspectul tau, de tinuta, de felul in care zambesti. Aparitia ta trebuie sa fie mereu o incantare, in niciun caz nu trebuie sa faci omul sa-si spuna “uite si pe asta!”.
Traim intr-o lume plina de oameni invizibili. E mai greu sa iesi in fata, sa arati ca tu poti sa nu treci neobservat. Totul depinde de tine daca vrei sa ai succes sau daca vrei sa traiesti in banca ta. Viata e a celor care stiu sa isi asume riscuri, a celor care stiu sa se bucure de viata, care stiu sa se aprecieze si sa se iubeasca. Succesul ii ocoleste de fiecare data pe cei tristi si care nu pun pret pe felul in care arata. Pentru ca felul in care iesi pe strada te reprezinta, ordinea in care lucrezi spune totul despre tine. Daca tu te apreciezi putin, cum ai vrea oare sa te aprecieze mai mult cei cu care lucrezi?
Nu e suficient sa apari undeva pentru a fi vazut. Nu e suficient sa fii vazut pentru a-ti asigura succesul. Trebuie sa lucrezi cu tine insuti, sa iti obtii increderea in propriile puteri, sa te respecti pe tine si abia atunci cand acest lucru se va vedea pe fata si in atitudinea ta, vei sti ca ai reusit.
Tu decizi daca vrei sa fii invizibil sau nu. Tu stii ce iti doresti cu adevarat de la viata, dar daca nu esti pe calea cea buna si tocmai ai aflat asta, incepe de acum sa inveti sa stapanesti arta de a te face observat.

Nicoleta Guzu

Regional