Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau Antonio

Antonio

Eu sunt Antonio si am 1 an si sase luni. Mama s-a hotarat sa imi faca o surpriza cand am implinit un an si m-a inscris la concursul “Micul buzoian”; sunt eu mic dar cand este vorba de publicitate, imediat sunt gata de o sedinta foto.

Am castigat concursul, iar acum sunt imaginea Micul buzoian asa ca dati-mi voie sa va impresionez cu o prezentare de exceptie. Am inteles ca sunt la moda cv-urile asa ca ma supun; este logic sa invat de pe acum sa fiu in trend. Ei, da, cuvantul asta nu stiu inca sa il spun dar la varsta mea deja stiu ce inseamna; nu degeaba bunica imi face zilnic creasta.

Ce imi place sa fac: e frumos cand o trag pe mama de par si ea tipa, desi apoi rade. Nu am inteles foarte bine daca o deranjeaza sau nu, dar ne distram impreuna asa ca o sa continuu sa fac asta. Imi place cand tata se satura de jucat cu mingea sperand sa imi capteze atentia; eu rad, ii sta nostim la varsta lui. Imi place cand bunicul ma duce in parc si gafaie alergand dupa mine; ma distram foarte tare cand il vedeam ca are pretentia sa stau in carut. Acum a inteles ca asta nu se va mai intampla; asa cum nici bunica nu va avea satisfactia sa isi gaseasca lucrurile in ordine. Sa arunc obiecte mi se mai pare distractiv, dar cel mai tare imi place atunci cand nu e nimeni atent si eu ma duc repede la incaltaminte. Nu-i asa ca e savuros un papuc plin de pamant? Sunt cam mare pentru asta dar inca imi place, la fel de mult cum imi place sa stric orice prind.

Ce nu imi place sa fac? Sa stau cuminte pe scaunel si sa ma culc atunci cand vor altii. E plictisitor sa ii asculti pe ceilalti care daca sunt mai mari, cred ca au dreptate.

Cum vad eu viata: o distractie permanenta. Oamenii mari sunt enervanti si de neinteles, dar daca plang si mi se da ce vreau, e ok.

Daca as avea de ales: as renunta la scutece. Ma enerveaza ca nu pot sa ma simt liber sa stropesc cat de sus vreau eu.

Obiectiv: daca deja am castigat concursul asta, o sa va arat eu ce pot

Regional