Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau Aniversare Cu Premii

Aniversare cu premii

Sambata, 10 decembrie, ora 17 la RESTAURANT BOEMA a avut loc aniversarea www.dinbuzau.ro. Desi site-ul a luat fiinta in luna august a anului 2010, noi am decis sa aniversam  cu o intarziere de cateva luni. Care este motivul? Am ales sa aniversam un an de activitate intensa si sa excludem inceputul, perioada de teste si incercari in cautarea unui format care sa va placa. Avem un an de TOP 1 si tot un an de cand ocupam pozitia a doua la Turism Regional.
Evenimentul a fost un prilej de intalnire si totodata de premiere a unor firme si brand-uri buzoiene. Tombola de Sarbatori a adus premii celor care s-au inscris pe site, dar si celor care au ales sa se inscrie pe loc, chiar inainte de inceperea evenimentului.
Marea atractie a evenimentului
Invitati speciali in cadrul evenimentului nostru au fost cativa copii talentati care au reprezentat  Liceul de Arta MARGARETA STERIAN din Buzau. Vioara, chitara, contrabas, flaut...sunt cateva din instrumentele pe care am avut ocazia sa le ascultam. In interpretarea acestor copii cu un talent aparte, fiecare sunet a fost o adevarata incantare. Cu totii am fost impresionati si fascinati de ceea ce are de oferit Buzaul, prin intermediul Liceului de Arta. In incheierea programului muzical, publicul a avut ocazia sa o asculte pe Adina Raducan, vocea de aur a Buzaului in acest moment. O speranta a muzicii grele, o fetita de 12 ani care traieste muzica la maxim, care reuseste sa ne dea o stare de bine inimaginabila, care vorbeste ca un om care are cel putin dublul varstei ei. Adina Raducan a fost cea care a intregit programul artistic. Acesti tineri muzicieni ne-au bucurat simtul auditiv si ne-au facut sa incercam emotii neasteptate. Ei au fost insotiti de profesorii lor, ne-au aratat ce inseamna un duet de suflet si pentru toate acestea www.dinbuzau.ro le multumeste pe aceasta cale si le ureaza mult succes in cariera artistica.
Premiile www.dinbuzau.ro
Decernarea premiilor www.dinbuzau.ro a fost impartita pe doua sectiuni: Turism Buzau si Servicii Buzau. Dintre premiile mentionate, amintim, la sectiunea Turism Buzau, PENSIUNEA CASA CU TEI careia i s-a acordat premiul pentru PROMOVAREA TRADITIILOR BUZOIENE, precum si COMPLEXUL TURISTIC CAPRICE caruia i s-a decernat premiul pentru COMPLEXITATE SI RAFINAMENT.
Sectiunea Servicii Buzau a adus unor firme buzoiene premii pentru profesionalism. Astfel MONDO CONSULT, profesionistii in specializari si recalificari, au fost premiati si recomandati tuturor celor care au nevoie de consultanta in management sau de cursuri de specializare. De asemenea salonul de infrumusetare FENICIA CENTER a fost printre premianti, pentru ca mereu am fost impresionati de felul in care stie echipa sa obtina rezultate uimitoare cand vine vorba de look.
Tombola de sarbatori
O parte din castigatori au fost prezenti si si-au primit voucherele pe loc. Cei care nu au participat la eveniment, sunt mentionati in continuare si sunt rugati sa ne contacteze pentru a intra in posesia lor.
Categoria Micul Buzoian, castigatori ai premiilor oferite de Bella Romania: Ilinca Maria, Daniel V., Cosmin Georgian Popa. Va rugam sa ne specificati marimea de scutec. 
Categoria Marele Buzoian: va prezentam castigatorii in functie de premiile oferite.
Vouchere la spalatoria Full Wash: Rasnoveanu Nicoleta, Cristina Gioroc, Oprea Oana
Vouchere la Ideal Form Buzau: Iordan Radita Mihaela, Larisa Bleav, Baraga Madalina Rosemary, Guna Petru Lucian
Tichete de 30 lei la Magazinul Violetta: Alexa Ada, Stefan Tarau, Bubu Bubu, Mihai Nicolae, Cristian Florin.
Felicitari tuturor castigatorilor!

Regional