Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau Ai Talent La Scris?

Ai talent la scris?

Ti-a placut intotdeauna sa scrii. Visai sa publici o carte, insa totul a ramas la stadiul de vis. Ba chiar unii au mai si ras de tine, iar tu ai suferit. Ai fi vrut sa iti vezi macar numele intr-un ziar. Sa simti ca nu ai degeaba aceasta atractie pentru litere. Nu ai avut totusi ocazia. Te-ai luat cu altele...Trebuia sa iti faci o cariera, sa ai o meserie din care sa iasa bani, cum isi doreau ai tai. Vremea a trecut si ai ramas cu un vis neimplinit.

Iata ca acum ai ocazia sa arati ce poti. E sansa ta sa iti vezi numele intr-o revista. E randul tau sa dai interviuri si sa te simti important.

Trimite-ne creatia ta! Daca o sa ne placa, o vom publica. Poate fi eseu, poezie, roman, orice. Important e sa iti apartina.

Lunar unul dintre voi va fi intervievat de cineva de la noi. Vei avea ocazia sa vorbesti despre tine si despre creatia ta. Daca ne vei impresiona cu adevarat, promitem sa te facem celebru!

Pana acum au intrat in concurs Corina, Sabin Popescu, Clara G, Georgyana, N.G., Angelica Dinu, Melania, Mihaela, Nina Gheorghe, Marina, Sofia K, Lavinia, Dorina Lazarov, Ana G., Manuela Oprescu, Clementina Savin, Anca S., Cristina, Ionela, Adina Pavel, Alex.

Adresa de e-mail la care asteptam creatiile tale este contact@dinbuzau.ro 

 ATENTIE!!! PE DATA DE 30 IULIE VA FI DESEMNAT URMATORUL CASTIGATOR IAR PE DATA DE 31 IULIE VA FI PUBLICAT INTERVIUL

Grabeste-te sa devii celebru!

CASTIGATOAREA LUNII OCTOMBRIE ESTE N.G. Ea ne-a demonstrat in interviu ca are multe de spus, de aceea am decis inaugurarea rubricii "Roman foileton" unde va fi publicat romanul ei de suflet. Si pentru ca merita mai mult, am decis sa o premiem cu un weekend in statiunea Sarata-Monteoru (la Pensiunea Vita de Vie). Premiul este valabil pentru doua persoane.

CASTIGATOAREA LUNI NOIEMBRIE ESTE CLARA G. Ea ne-a intristat putin datorita felului ei de a fi, insa noi suntem optimisti si consideram ca poate sa fie fericita. Am decis sa ii fim alaturi si sa o sustinem pentru a scapa de depresie si consideram ca o va ajuta un weekend la Siriu (la Pensiunea Dana & Maria). Premiul este valabil pentru doua persoane.

CASTIGATOAREA LUNI DECEMBRIE  ESTE MARINA. Ea ne-a amintit de dragostea adolescentina, pe care am trait-o cu totii. Am hotarat sa o premiem si pe ea cu un weekend la Siriu (la Pensiunea Dana & Maria). Premiul este valabil pentru doua persoane.

CASTIGATOAREA LUNI IANUARIE ESTE LAVINIA. Fiind vorba despre o creatie aparte "Copie la indigo", o scrisoare de sinucigas, premiul nu se acorda. Nu avem certitudinea ca persoana care a scris textul este in viata.

CASTIGATOAREA LUNI FEBRUARIE ESTE DORINA LAZAROV. Am decis sa o premiem cu un weekend in statiunea Sarata-Monteoru (la Pensiunea Vita de Vie). Premiul este valabil pentru doua persoane.

CASTIGATOAREA LUNI MARTIE ESTE ANCA S. Pentru ca a fost imposibil sa o localizam, premiul lunii MARTIE nu se acorda.

CASTIGATOAREA LUNI APRILIE ESTE MIHAELA. Ea a fost premiata cu un weekend la Siriu (la Pensiunea Dana & Maria). Premiul este valabil pentru doua persoane.

CONCURSUL ESTE MOMENTAN SUSPENDAT. IN CURAND SE VA DA STARTUL UNUI NOU CONCURS LITERAR. NE PUTETI TRIMITE CREATIILE VOASTRE IN CONTINUARE.  Va dorim mult succes!

Fii si tu printre cei care ne impresioneaza! O sa ai cu siguranta parte de o multime de surprize!

 

Regional