Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau Accepta-te Asa Cum Esti

Accepta-te asa cum esti

Femeile dintotdeauna au probleme cu aspectul exterior , cum imbraca, ce imbraca si in ce ordine. Iarna mai e cum mai e fiindca nu prea se vede mai nimic dar odata cu timpul cald descoperim ba un picior, ba niste umeri. Asa ca trebuie neaparat sa aratam bine. Ne preocupa aspectul nostru pentru noi sau conteaza ce cred ceilalti? Ne ingrijim mai bine pentru sexul opus sau pentru sufletul nostru?
Unele femei odata maritate se abandoneaza delasarii si spun ca acum “gata s-a terminat cu chinul” si nu le mai preocupa foarte tare aspectul fizic. Gandesc ca barbatul de langa ele e jurat pe viata sa le placa neconditionat si ele cad intr-un pe loc repaus periculos.
Altele nu se ingrijesc nici inainte de a fi casatorite si spun ca “cine le place le place si asa” e corect ? E sanatos pentru noi sa gandim asa?
Cred ca in primul rand ar trebui sa ne ingrijim pentru noi . Trebuie sa ne placa noua cum aratam. Sa ne uitam in oglinda si sa ne placa ce vedem. Sa nu ne ingrijim pentru altii, ci pentru ochii nostri. Daca noua ne place ce vedem atunci ne vom simti bine cand vom iesi pe strada si sigur vom atrage si privirile celorlalti.
Poate avem mai multe kilograme decat trebuie, daca nu reusim prin dieta sa mai dam jos din ele macar sa le mascam cu stil prin vestimentatie. Nu  avem nevoie de multi bani ci de un pic de fler vestimentar si  haine gasim acum pe toate drumurile.
Trebuie se ne placem noua cum aratam, sa ne iubim noi pe noi pentru ca asta razbate prin toti porii nostri. O asemenea atitudine nu trece neobservata. Cum sa te placa altii daca tie iti e groaza sa te uiti in oglinda ?! Si nu pentru ca ar fi odios ce reflecta ci pentru ca tu nu esti impacat cu ceea ce esti si pentru ca nu te accepti. Sa invatam sa ne placem. Atitudinea potrivita face minuni.
Am intalnit cazuri de persoane care la prima vedere nu aratau foarte bine dar aveau un succes nebun in fata sexului opus. Pentru ca aveau o atitudine pozitiva, erau dezinhibate, fara complexe, fara false pudori, pur si simplu traiau viata intr-un mod efervescent.
Asadar totul vine din interior dar sa nu ne lasam totusi neglijat exteriorul. Sa nu ne consolidam numai o parte a noastra ci sa le imbinam pe ambele intr-o armonie perfecta. Sa nu se simta in atitudinea noastra delasare, sa fim doar impacati cu noi, sa ne simtim bine in pielea noastra dar sa avem totusi un aspect ingrijit si daca se poate chiar un stil.

Cristina Gherman

Regional