Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau 5 Pasi De Urmat Pentru A Avea Succes

5 Pasi de urmat pentru a avea succes

Cineva spunea ca activitatea este mama succesului; nu imi amintesc exact unde am auzit asta insa mi-a atras atentia. Am stiut cred intotdeauna ca e asa, dar abia de curand am imteles care este adevaratul sens al acestor cuvinte.
Nu e de ajuns sa te gandesti cum ar fi sa ajungi un om de succes. Visand nu rezolvi nimic; tot aud in jur vorbindu-se despre gandirea pozitiva si despre visul constructiv. Pot sa inteleg asta si sunt de acord in mare parte, dar hai sa fim realisti: exista vorba aceea celebra care spune ca Dumnezeu iti da, dar nu iti baga in traista. Daca stam si ne imaginam ca ne plimbam cu trasura si ne pica bani din cer, o sa ne mai pricopsim si cu o dezamagire de proportii. Succesul vine daca faci ceva pentru el, nu doar pentru ca ti-l  doresti.
Trecand la fapte, ai toate sansele sa obtii ceea ce iti doresti. Ce trebuie sa faci pentru a reusi? Iata sase pasi pe care ar trebui sa ii respecti cu sfintenie:

  1. Coboara pe pamant! Visand cai verzi pe pereti, succesul se indeparteaza si dezamagirea se adanceste.
  2. Este momentul sa te apreciezi la adevarata ta valoare. Subestimandu-te si admirandu-l mai mult pe unul si pe altul, te vei demoraliza si vei fi tot mai departe de drumul pe care ti l-ai ales in viata.
  3. Priveste-te in oglinda! Iar iti spui “arat groaznic”, “nu ma mai plac deloc” “ia uite ce cearcane am” etc. Asta este o mare problema pe care trebuie sa o rezolvi urgent. Inceteaza sa iti mai spui asa ceva; in timp iti pierzi de tot increderea in tine, daca nu cumva s-a intamplat deja. Mai bine fa ceva sa iti placa de tine: tunde-te altfel, incearca un alt tip de machiaj, orice te poate ajuta sa te placi macar mai mult decat ieri. Abia cand o sa reusesti sa te apreciezi, o sa poti fi pregatit sa primesti succesul.
  4. Aminteste-ti ca haina face pe om! Daca tot crezi ca este insuficient si mai ai nevoie de o doza de incredere, schimba-ti stilul vestimentar. Poate la inceput o sa simti ca nu te regasesti, dar trebuie sa iti stea bine. Oricine arata bine, se simte bine nu?
  5. Zambeste permanent! Orice om posomorat devine respingator, iar tu ai nevoie sa te placi. Un zambet relaxeaza muschii fetei si o sa simti cum incet incet, devii natural. Hai ca incepe sa iti placa de tine, nu-i asa?
  6. Ai un serviciu bun? Incearca sa te afirmi mai mult decat ai facut-o pana acum. Crezi ca poti si mai mult dar locul actual de munca atat iti permite? Ce ai zice sa faci un nou pas in cariera si sa iti gasesti un alt job?

Sau esti somer? Chiar ca e momentul sa te trezesti la realitate si sa incepi sa te zbati. Cei care se dau in laturi de la a face orice pentru a avea un loc de munca, se dau la o parte din calea succesului. Fii printre cei luptatori si bate la toate usile pentru a-ti atinge scopul!
Chiar daca viata iti ofera mai putin decat meriti, ia ceea ce iti da ca pe un avans la ceea ce urmeaza. Aminteste-ti in fiecare zi ca pentru a ajunge in varf, trebuie sa pornesti de jos. 

Nicol

Regional