Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/dinbuzau/public_html/mysql_connect.php on line 7
Buzau 5 Motive Sa Iti Iei Permisul De Conducere

5 motive sa iti iei permisul de conducere

Inca nu ai permis de conducere? Asta chiar este o veste proasta. Te inteleg ca nu ai masina sau ca nu ai bani sa faci scoala sau nu ai timp... Stiu ca poti gasi o multime de scuze cand trebuie sa te apuci de facut un lucru serios. Am auzit tot mai des in ultima vreme “mi-as dori dar...” N-o sa fac pe isteata pentru ca mi s-a intamplat si mie sa aman pentru simplul motiv ca nu aveam nevoie. Mereu era cineva langa mine care sa ma duca peste tot si credeam ca nu voi ajunge niciodata in situatia in care voi regreta ca nu mi-am luat carnetul de sofer.
Sa stiti, dragii mei, ca ziua aceea vine intr-o zi. Asa ca lasati motivele deoparte si hai mai bine sa vedem de ce ar trebui sa va luati permisul. Pentru azi mi-am propus sa va ofer cateva motive sa mergeti la scoala de soferi:

  1. Urasti transportul in comun. In zilele urate cand nu iti vine nici sa dai pisica afara din casa, tu trebuie sa te cotopanesti cu sacose pe microbuze. La frana te dezechilibrezi, cobori si te stropeste o masina, ajungi mereu nervos la destinatie. Poate ca este mai convenabil cateodata, dar in zilele acestea urate nu-i asa ca ti-ai dori sa fii in masina ta si sa aculti muzica preferata?
  2. Ai un chef nebun sa pleci in weekend dar renunti cand afli ca nu ai tren decat seara. Deja o sa iti strici programul, asa ca nu mai are rost. In plus parca nu e la fel ca atunci cand poti sa te opresti si sa cobori unde vrei.
  3. Ai gasit un job care ti-ar raspunde necesitatilor tale financiare si mai implica si o activitate placuta. Excelent! Este exact ceea ce ai visat dar... conditia este sa ai permis de conducere.
  4. Ti se iveste ocazia sa castigi niste bani in plus in timpul liber. Din pacate insa ajungi sa dai pe drumuri multi bani si iti dai seama ca nu se merita. Asa e, taxiul nu e o solutie, decat ocazional.
  5. S-a intamplat o nenorocire si trebuie sa te deplasezi urgent. Iti suni toate cunostintele dar nimeni nu este disponibil. Ce e de facut?

Ia-ti permis de conducere! Sunt sigura ca ti s-a intamplat si tie macar o singura data sa te lovesti de unul dintre aceste lucruri. Taie raul de la radacina, imprumuta-te sau gaseste o alta solutie, dar fa-o pentru binele tau. Permisul de conducere este acum o necesitate, este aproape obligatoriu daca iti doresti sa evoluezi.
Si daca vreti si o sugestie, alegeti unul dintre instructorii de la Pilotaj Prof pentru ca merita. E important sa apelezi la cei mai buni.
Succes! 

Nicoleta Guzu

Regional